M.K. Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Nechal jsem se za pět stovek vyhulit od nějaký buchty na autobusový zastávce - utřela si pusu, zapálila cígo a já se tak zamyslel, v jakým to žijem zkaženým světě a co za hajzla prodá cigára dvanáctiletý holce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Tvl, jsem si chvilku myslel, že koukám do vlákna Co mě právě naštvalo a jakej je MK drsňák. Až pak jsem zjistil, že je to v humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Taky jsem myslel, že to dávám tam... No co, už to tu nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 TMBK, VAIN nebo ATEO už ze mě asi nebude, ale tohle prostě nešlo nechat ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 To video s A.B. je šílené...ukazuje, jak vyspělá je už videotechnika a možnosti triků. Nikdo doufám nevěřil, že to je premiér ČR, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Taky bych chtěl věřit že je to jenom zasměšňující "deepfake" od zlých dredovatých "pyrátů" s dřevěnýma protézama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 32 minutami, wizard-ov napsal: To video s A.B. je šílené...ukazuje, jak vyspělá je už videotechnika a možnosti triků. Nikdo doufám nevěřil, že to je premiér ČR, že? A není to jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 V tom vedru se musí zalévat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 To mi připomnělo vtip z doby, kdy se začala na trhu objevovat Škoda Favorit. Jak se tento typ jmenuje na Slovensku? Škoda Hovoriť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Když se přesouvala výroba Škoda Garde/Rapid z Kvasin do Bratislavy, tak mělo dojít k přejmenování na Škoda Slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 (upraveno) Nic nepotěší člověka jako neštěstí druhého ... https://sport.aktualne.cz/nejdrazsi-odpal-v-zivote-profesionalnimu-hraci-kriketu-se-po/r~773ce0bed3ff11eb8fa20cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_term=position-1&utm_campaign=Video Upraveno 23. června 2021 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Tohle snad nemůžeš myslet vážně.. Snad je nějaká hranice, tohle není humor, to je podpis slabomyslného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 před 4 minutami, xvoloda napsal: Tohle snad nemůžeš myslet vážně.. Snad je nějaká hranice, tohle není humor, to je podpis slabomyslného Neber se tak vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Tohle snad nemůžeš myslet vážně.. Snad je nějaká hranice, tohle není humor, to je podpis slabomyslnéhoOn tohle postovat muze, vzdyt je to El Loco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se