Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 28 minutami, Duke650 napsal:

S tou prdelí opatrně, přece jen LGBT má oči a uši všude, tak abys nebyl nařčen z nějaké fobie

Lgbt Liquor Guns Bacon Tits

Posted (edited)
V 17. 5. 2021 v 13:50, warann napsal:

před 3 hodinami, Duke650 napsal:

Pozor s tím "typico", i vulgarity je třeba volit neutrálně a genderově vyváženě 🙂

Typico mi přijde v tomto směru náhodou ultrakorektni a vyvážené 😀

Edited by Milan156
Posted

Dneska by se na to dala udělat nějaká mezinárodní studie - pár snadno cinknutelných formulářů se zahrnutím genderového a rasového útisku v dětství a příslušný grant EU bych neviděl na míň než €10M... 🤑

Posted

Kdyby se z nich odpárala ta šeredná minutovka a na "hodinovou" spirálu doplnily značky pro příčnou síť minutových indexů, mohly by to být fakt stylové jednoručky :rolleyes:

Posted

Jo, tohle je parádní nápad s potenciálem :) Úplně vidím novej model Prokopa a Brože...

Posted

Leda by nám zaplatili odbytné za průmyslový vzor, jehož námět je výše opublikován.
Ale možná zkusím spáchat "limitku" na 3D tiskárně, tichý baterkový strojek stojí pár kaček :rolleyes:

Posted

To mi připomnělo, když jsme v tom humoru, jak pankáč viděl na břehu plácat se rybu. Tak do ní kopnul svojí okovanou botou, rybka padla do vody, vynořila se a povídá: " Když jsi mě zachránil, tak ti splním přání." "Neser!" ...a ryba za tři dny praskla.