African Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 20 hodinami, Honza.manta napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Nejvyšší čas se nachvíli vyprdnout na čuňárny A něco pro muzikofily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 tak ten je! ze života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 No FlameOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Přijde muž k lékaři a povídá: "Pane doktore, já mám obrácený krevní oběh." Doktor na to: "O takové nemoci jsem ještě nikdy neslyšel, jak se to projevuje?" "Víte, pane doktore, když jsem měl normální krevní oběh, tak mi stará šáhla do vlasů a mě se postavil ocas. Ale teď mi sáhne na ocas a mě se stavějí vlasy!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 před 3 hodinami, VS napsal: Ideálně černý dobrovolník z Ukrajinské legie, který se zamiluje do Ruské dobrovolnice s rodiči žijícími v Donbasu a bratrem bojujícím za Azov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Ono to ani nepatří do humoru, spíš obdivuji, co lidi vymyslí. Ale pobavilo. Motorka s desetiválcovým hvězdicovým motorem z 10 fichtlů. https://www.motorkari.cz/clanky/clanky-prestavby/desetivalcovy-perak.-chtel-jsem-ukazat-ze-vsechno-jde-rika-stavitel.-s-motorkou-muze-legalne-na-silnici-46647.html?kid=54945 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Před hodinou, VS napsal: Ono to ani nepatří do humoru, spíš obdivuji, co lidi vymyslí. Ale pobavilo. Motorka s desetiválcovým hvězdicovým motorem z 10 fichtlů. https://www.motorkari.cz/clanky/clanky-prestavby/desetivalcovy-perak.-chtel-jsem-ukazat-ze-vsechno-jde-rika-stavitel.-s-motorkou-muze-legalne-na-silnici-46647.html?kid=54945 Ten motor není z 10 fichtlů tak úplně, je to vlastní stavba a z fichtlu to má myslím jen válce. Video o tom dělal Pepa Sršeň a byl vyřízený akorát jsem četl ze se motor teď zadřel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 @Z. Paul Mrkni na to video, chlapik tam rika ze uz to zadrel asi petkrat, je to vlastne soucast procesu ladeni co sem pochopil. Ale neskutecnej borec. Ja se chtel kouknout jenom jakej to ma zvuk a cumel sem na to celou tu pul hodinu s otevrenou pusou, neskutecne skromnej a odhodlanej chlapik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Ze života: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 VID-20220325-WA0001.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se