Nick06 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 No borec to je každopádně, hold sponzor je daný už dopředu, ale jestli bude vítěz mít ruce nebo nebude to předem nevědí. No ale nebylo by od věci jim dát třeba stopky s provázkem na krk Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Já pořád říkám, jako rodilý Pražák, že to Brno je fakt divná vesnice. Ani metro tam nemají…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 před 21 hodinami, Mirek napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Tyvle ty komenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Měli mu raději dát digitalky, ty jsou taky bez ručiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 V tom Brně to není jen o koksu https://brnenska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/27881-sakurova-alej-je-v-ohrozeni-stromy-postupne-vykaci-boji-se-mistni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 před 15 hodinami, Horhe napsal: Jako jde to, je to borec V tydle rychlosti spadnout, tak ses na hadry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Já pořád říkám, jako rodilý Pražák, že to Brno je fakt divná vesnice. Ani metro tam nemají….To je z tvyho pohledu Pražáka. Já když du do sklepa, tak pro víno a ne, že mi tam jezdi šalina, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 5 hodinami, Murphy97 napsal: V tydle rychlosti spadnout, tak ses na hadry Aspoň si nezlomí ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 21 hodinami, hightower napsal: Bere to s úsměvem, to je hlavní Prý to vzal sportovně a s nadhledem a nad celou situací jen mávl rukou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 54 minutami, Mirek napsal: Prý to vzal sportovně a s nadhledem a nad celou situací jen mávl rukou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Navic koukam, ze ma jen jednu nohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Je to velkej borec. Musí mít strašně silnou hlavu, to v tomhle stavu nezabalit… Ani si nechci představovat, čím si musel v životě projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: To je z tvyho pohledu Pražáka. Já když du do sklepa, tak pro víno a ne, že mi tam jezdi šalina, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 3 minutami, odjinud napsal: Navic koukam, ze ma jen jednu nohu... Njn, Drapalik měl pod kombajnem větší štěstí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 10 hodinami, AndyAaron napsal: To je z tvyho pohledu Pražáka. Já když du do sklepa, tak pro víno a ne, že mi tam jezdi šalina, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 1 hodinou, Mirek napsal: Prý to vzal sportovně a s nadhledem a nad celou situací jen mávl rukou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 před 15 hodinami, vraby napsal: V tom Brně to není jen o koksu https://brnenska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/27881-sakurova-alej-je-v-ohrozeni-stromy-postupne-vykaci-boji-se-mistni.html No nevim... https://www.novinky.cz/clanek/krimi-malatne-stridave-usinaly-zdrogovane-skolacky-v-brne-skoncily-v-nemocnici-jedne-bylo-12-let-40440257#dop_ab_variant=1118210&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest232_sticky_header_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se