Žigi Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 18:46, vojt napsal: No do pr.... Kamarádství, přátelství... Když máš kamarády, nepřátele nepotřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 https://x.com/diwous/status/1722308806657396838?s=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Kamarádce - 58 let- se rozbilo auto, tak jsme jí před pár měsíci půjčili naši jedničkovou Fabii 2005, benzín. Má postiženýho syna, takže měla vždycky nový auta, 5 let a pryč. Dnes jsme se byli podívat na novou kavárnu ve městě kousek od nás a stavili se za ní v práci, dělá tam v lékárně, je to chytrá holka PharmDr. Říkám jí, že jí auto hodím na zimní gumy. Ona na to, že jí to auto už hlásilo - 2.11. - že má přezout. Já říkám - Ili jedničková Fábie netuší, že tam máš letní gumy. Ona na to - ale jo, rozsvítila se červená kontrolka teploměru, že už je zima a mám přezout. Říkám jí, dej mi klíče a destilku . Doleju kritickou hladinu vody, vracím se do lékárny a říkám jí - tak máš přezuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 To mi připomnělo ten, jak si blondýna přijela do servisu vyměnit měrku na olej, už na něj totiž nedosáhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Jsem chtěl jednou koupit sedmiletý auto pro starou od starý někoho jinýho. Prohlídka všechno ok až na měrku oleje - úplně orezlá. To jsem nikdy neviděl. Povidám osobo, kdy jste naposledy měnila olej? O: Nikdy, to se musí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Koukal někdo včera na Ligu mistrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 2 hodinami, elloco napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 13 hodinami, gunman napsal: Kamarádce - 58 let- se rozbilo auto, tak jsme jí před pár měsíci půjčili naši jedničkovou Fabii 2005, benzín. Má postiženýho syna, takže měla vždycky nový auta, 5 let a pryč. Dnes jsme se byli podívat na novou kavárnu ve městě kousek od nás a stavili se za ní v práci, dělá tam v lékárně, je to chytrá holka PharmDr. Říkám jí, že jí auto hodím na zimní gumy. Ona na to, že jí to auto už hlásilo - 2.11. - že má přezout. Já říkám - Ili jedničková Fábie netuší, že tam máš letní gumy. Ona na to - ale jo, rozsvítila se červená kontrolka teploměru, že už je zima a mám přezout. Říkám jí, dej mi klíče a destilku . Doleju kritickou hladinu vody, vracím se do lékárny a říkám jí - tak máš přezuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Tak už to začíná Fialova německá nákupní horečka baví internet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Doba podzimních honů je tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Doba podzimních honů je tu... Za mejch mladej let tam v další řadě leželi psy,kočky,jezevec,atd.Po honu se vždy dělal guláš. Zajímavé je,že žádná řada se nezmensila,jen zmizela ta poslední Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 V 8. 11. 2023 v 21:46, gunman napsal: Kamarádce - 58 let- se rozbilo auto, tak jsme jí před pár měsíci půjčili naši jedničkovou Fabii 2005, benzín. Má postiženýho syna, takže měla vždycky nový auta, 5 let a pryč. Dnes jsme se byli podívat na novou kavárnu ve městě kousek od nás a stavili se za ní v práci, dělá tam v lékárně, je to chytrá holka PharmDr. Říkám jí, že jí auto hodím na zimní gumy. Ona na to, že jí to auto už hlásilo - 2.11. - že má přezout. Já říkám - Ili jedničková Fábie netuší, že tam máš letní gumy. Ona na to - ale jo, rozsvítila se červená kontrolka teploměru, že už je zima a mám přezout. Říkám jí, dej mi klíče a destilku . Doleju kritickou hladinu vody, vracím se do lékárny a říkám jí - tak máš přezuto ženský pohled... žena mi vnucovala myšlenku, že auto jí doporučuje šampaňský a byla to jen nízká hladina v odstřikovačích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 13 hodinami, Lynx12 napsal: Doba podzimních honů je tu... těch cyklistů tam leží nějak málo. Asi měli letos špatnou mušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Před hodinou, safi napsal: těch cyklistů tam leží nějak málo. Asi měli letos špatnou mušku Ono ich je najviac na prechodoch pre chodcov a tam sa tuším strieľať nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 2 hodinami, DavidLC napsal: ženský pohled... žena mi vnucovala myšlenku, že auto jí doporučuje šampaňský a byla to jen nízká hladina v odstřikovačích.... Loni se tady řešil pokyn auta k vykakání: -4° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se