Bert Odesláno středa v 16:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 16:52 No to je přece jasné. Prof. Fiala počítá s tímto: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-hamburku-znovu-zadalo-pres-dva-tisice-islamistu-vznik-chalifatu-40471378 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno čtvrtek v 09:03 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:03 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 14:52 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 15:10 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:10 (upraveno) nic, ruším, nikdy jsem tu nebyl... Upraveno čtvrtek v 15:18 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 15:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:12 Jako ze by jim cpaly rukavice na nohy? ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno čtvrtek v 15:17 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:17 No počítal jsem to dvak......................................joooooooo, vole jsem debil!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno čtvrtek v 15:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:56 Běž si to napsat do pamětihodností 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno čtvrtek v 16:01 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:01 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 16:53 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 16:53 před 1 hodinou, nickolas napsal: No počítal jsem to dvak......................................joooooooo, vole jsem debil!!! Ty woe, ja se kal nad nepochopenim vtipu z chemie, ale tohle je minimálně o level výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno čtvrtek v 20:09 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:09 před 4 hodinami, Bert napsal: Běž si to napsat do pamětihodností Nebo do excelu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno čtvrtek v 20:22 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:22 Jeden ze źivota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno čtvrtek v 20:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:39 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno čtvrtek v 21:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:38 před 6 hodinami, Xenomorfus napsal: Ja sem asi mimo? Kde je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno čtvrtek v 22:39 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 22:39 V příjmení té učitelky jsou dvě R 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno pátek v 08:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:20 Povídá Kohn Roubíčkovi: „Nedávno jsem četl, že jsme naši zemi zaprodali Rusku a Číně. A tuhle zase píšou, že jsme ji zaprodali Americe a Západu. No řeknou, není to krása, prodat takovej aušus dvakrát?“* 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno pátek v 09:28 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:28 před 10 hodinami, dykmore napsal: V příjmení té učitelky jsou dvě R Skoro bych nesouhlasil, ale víme jak tom jsem s matikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno pátek v 09:33 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:33 (upraveno) před 13 hodinami, tikzot napsal: Jeden ze źivota |To snad není vtip, to je ze života ,jako u nás doma Upraveno pátek v 09:35 uživatelem Conrad 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno pátek v 09:37 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:37 před 3 minutami, Conrad napsal: Jako u nás doma + 1 (schvalne, na kolik to raroste ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno pátek v 09:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 09:46 před 8 minutami, warann napsal: + 1 (schvalne, na kolik to raroste ) U nás je to jinak. Samozřejmě kecám +2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno pátek v 10:15 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:15 před 28 minutami, kuncák7 napsal: U nás je to jinak. Samozřejmě kecám +2. Dtto +3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se