Baldic Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 před 13 hodinami, odjinud napsal: Muži nařízli značku, aby vytáhli tisícovku. Uspěla až hlídka s vysavačem Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/dopravni-znacka-tisicovka-pardubice.A201021_083542_pardubice-zpravy_mvo#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/nehoda-policie-alkohol-traktor-urbanov-vysocina-vysetrovani.A201021_104545_jihlava-zpravy_mv A to je zakazano chlastat na ulici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Předvánoční kampaň v Globus Ostrava, sekce černý humor tady není. Ale markeťák trefil do černého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Mobilní korona-hospic v Globusu je masakr - to překonává i Ikeu a její legendární slevu Hoven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 V 21. 10. 2020 v 10:31, odjinud napsal: Muži nařízli značku, aby vytáhli tisícovku. Uspěla až hlídka s vysavačem Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/dopravni-znacka-tisicovka-pardubice.A201021_083542_pardubice-zpravy_mvo#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main Tak kauza ma zajimave pokracovani: Výtečník znovu řezal značku kvůli tisícikoruně. Zapomněl, že už tam není Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/tisicovka-znacka-pardubice-urezana-znacka.A201022_090331_pardubice-zpravy_skn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 10 minutami, odjinud napsal: Tak kauza ma zajimave pokracovani: Výtečník znovu řezal značku kvůli tisícikoruně. Zapomněl, že už tam není Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/tisicovka-znacka-pardubice-urezana-znacka.A201022_090331_pardubice-zpravy_skn A takhle my tady na Pardubicku žijeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 57 minutami, warann napsal: A takhle my tady na Pardubicku žijeme. Jsem zvědavej, jestli si pro ten litr přijde i zejtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 A takhle my tady na Pardubicku žijeme.No twl, tam je ovšem v ty palici ještě víc nasráno, než jsem si vůbec dokázal představit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) Zejtra nemam cas. A mam tupou pilku. Baumax zavrenej Upraveno 22. října 2020 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 2 hodinami, odjinud napsal: Tak kauza ma zajimave pokracovani: Výtečník znovu řezal značku kvůli tisícikoruně. Zapomněl, že už tam není Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/tisicovka-znacka-pardubice-urezana-znacka.A201022_090331_pardubice-zpravy_skn Vím, že jsem tím postiženej, ale mě to přijde docela vtipný. Vzhledem k tomu, že vím, jakou dá práci uříznout značku pilkou na železo a jestli byl u toho namol, tak to mohla bejt prdel je sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Neříkej, že Praha 10 nemá rozpočet na aku-flexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 19 minutami, kuncák7 napsal: Vím, že jsem tím postiženej, ale mě to přijde docela vtipný. Vzhledem k tomu, že vím, jakou dá práci uříznout značku pilkou na železo a jestli byl u toho namol, tak to mohla bejt prdel je sledovat. Počkej, až se proslechne, že tisícovka je v každé značce, to ti přibude práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 4 minutami, Americkej napsal: Neříkej, že Praha 10 nemá rozpočet na aku-flexu. Ty si ze mě nedělej srandu ( šroubovák i pilku, stejně jako štafle a pásku, mám za své ). před 1 minutou, damankapsky napsal: Počkej, až se proslechne, že tisícovka je v každé značce, to ti přibude práce. Vůbec neva, teď se to ztratí :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Já si srandu nedělal, tak jestli si teď neděláš srandu Ty ze mě, tak to teda vůbec není sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 před 11 minutami, Americkej napsal: Já si srandu nedělal, tak jestli si teď neděláš srandu Ty ze mě, tak to teda vůbec není sranda. Ne, nedělám. Vše co jsem vyjmenoval je můj soukromej majetek ( tedy mimo štaflí, ty jsem vyměnil s kolegou za menší, já nepotřebuji nosit ty dvoumetrové, mě stačí menší a v době, kdy jsem je kupoval, tak ty malé nikdo neměl na prodej ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) No tvl... Tak to čumím. Doufám, ze aspoň Hopa má mašinu od zaměstnavatele... Upraveno 22. října 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Prý je litr v každé desáté značce. Ale neříkejte to jednomu nejmenovanému členovi, který je známý svou manuální zručnosti. Nebo se ještě zrakví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 @Mari Fakt myslíš že bys Martina ukecal, aby si po celodenním sázení značek a malování čar do plánků vzal noční směnu a šel ten svůj les (s vidinou "kešky s tisícovkou") zase kácet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 V těch co vyhrazujou stání pro měšťáky dokonce pětilitry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 [mention=11506]Mari[/mention] Fakt myslíš že bys Martina ukecal, aby si po celodenním sázení značek a malování čar do plánků vzal noční směnu a šel ten svůj les (s vidinou "kešky s tisícovkou") zase kácet? Martina jsem neměl na mysli. Ale nejsem si jistý, proto Vlastu raději nejmenuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se