Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 11. 2020 v 11:24, Foundryman napsal:

Myslíte si tady někdo, že blekota Biden bude lepší? Trumpa bych soudil podle skutků a rozhodně si nevedl špatně.

Rozšířit  

Tak toto je teda hodne vec nazoru. Podla mna je zdaleka zdaleka najhorsi imbecil co tam kedy mali. A to sa snazim pouzit lekarsky termin, nie expresivny.

• Odpovědi 12,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslíte si tady někdo, že blekota Biden bude lepší? Trumpa bych soudil podle skutků a rozhodně si nevedl špatně.

Rozšířit  

Já si to nemyslím. A určitě nejsem rád, že nejvlivnějším mužem na světě se na několik let nejspíš stane senilní komunista. 

Odesláno

Ne že bych si o blekotovi dělal iluze, ale komouš to není. Akorát při pohledu na to jakou "zálohu" mu sudičky přidělily nám nezbývá než mu vinšovat mnoga ljeta...

Odesláno

Rozšířit  

Včera jsem poslouchal, Vinohradskou 12 nějaký rozhovor na tohle téma a celkem rozumně to tam vyvrátili, že těch úspěchu zas tolik neměl.

Jinak můj hlas by teda dostal. 😁

Odesláno

@Baldic Doník (si) snížil korporátní daně, takže aspoň některé korporace začaly částečně danit doma namísto v daňových rájích. A při jeho chaotickém vydávání protichůdných rozhodnutí (včetně opakovaného vyhazování svých vlastních lidí) byl výsledek "nula od nuly pojde" - což je stav který ekonomice paradoxně prospívá víc, než když ji někdo v zájmu "podpory a vyššího dobra" cílevědomě reguluje, škrtí a přeživší progresivně zdaňuje (aby bylo z čeho dotovat), tak jako to všichni dobře známe z EU :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...