Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 12 minutami, Foundryman napsal:

Myslíte si tady někdo, že blekota Biden bude lepší? Trumpa bych soudil podle skutků a rozhodně si nevedl špatně.

Tak toto je teda hodne vec nazoru. Podla mna je zdaleka zdaleka najhorsi imbecil co tam kedy mali. A to sa snazim pouzit lekarsky termin, nie expresivny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 12tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 30 minutami, Foundryman napsal:

Myslíte si tady někdo, že blekota Biden bude lepší? Trumpa bych soudil podle skutků a rozhodně si nevedl špatně.

Já si to nemyslím. A určitě nejsem rád, že nejvlivnějším mužem na světě se na několik let nejspíš stane senilní komunista. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Foundryman napsal:

Včera jsem poslouchal, Vinohradskou 12 nějaký rozhovor na tohle téma a celkem rozumně to tam vyvrátili, že těch úspěchu zas tolik neměl.

Jinak můj hlas by teda dostal. 😁

Odkaz ke komentáři

@Baldic Doník (si) snížil korporátní daně, takže aspoň některé korporace začaly částečně danit doma namísto v daňových rájích. A při jeho chaotickém vydávání protichůdných rozhodnutí (včetně opakovaného vyhazování svých vlastních lidí) byl výsledek "nula od nuly pojde" - což je stav který ekonomice paradoxně prospívá víc, než když ji někdo v zájmu "podpory a vyššího dobra" cílevědomě reguluje, škrtí a přeživší progresivně zdaňuje (aby bylo z čeho dotovat), tak jako to všichni dobře známe z EU :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...