Frantik Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Byli jsme spolu občas v kontaktu, je mi to sakra líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Já mám od něj ty 233, měnili jsme na půl cesty v Brně u kafe za mé SDDS a na whatsapp predtim i potom prokecali hodiny.. Strašná zpráva, je mi to moc líto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 spravnej kluk, rip ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 smutná zpráva,upřímnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Blesk z čistého nebe! Poznal jsem ho na srazu v Jeseníkách a dobře jsem si ho pamatoval. Škoda ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Upřímnou soustrastOdesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 Stejně jako Siwi, potkali jsme se v Jeseníkách. Nemůžu tomu uvěřit. Tak mladej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Upřímnou soustrast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Upřímnou soustrast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 maras ! rip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 kua dpc kubo.. naposledy co som s nim volal mi hovori neboj budem okej, lepsim sa. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 tvl, však je to nedávno co jsme kecali přes whatsup...sakra, škoda fajn lidí..RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 10 hodinami, instant napsal: kua dpc kubo.. naposledy co som s nim volal mi hovori neboj budem okej, lepsim sa. RIP Sem si vzpomnel na Stopu. Je to na pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Slušný kluk, měl rád nože, prodával jsem mu Microtech a i dvoje Red Wing botky, měl velkou radost, říkal tehdy, že se vylízat ze zdravotních problému, ale stejně si ho osud našel. Snad mu je na druhé straně už fajn. Upřímnou soustrast všem blízkým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Jakub, zostanes tu navzdy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 15 hodinami, sibirnaya napsal: Sem si vzpomnel na Stopu. Je to na pytel presne aj ja.. jak mi (kamaratsky) nadaval, co ho nikde nevolame von. no je to na xuja. treba si to tu uzit, clovek nikdy nevie, kedy bude kapurkova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Sorry za oživení vlákna, dlouho jsem tu nebyl. Tvl, to je mi líto, eště nedávno jsme si psali o RW a koupil ode mě předloni Radiomiry. Achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se