kolky87 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 No hej až teraz som si to ešte raz prezrel a niečo by sa tým aj dalo spracovať Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 kolky87 - zajímá mě to pouzdro, kdo je vyrábí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 kolky87 - zajímá mě to pouzdro, kdo je vyrábí?Je to Maxpedition. Tento konkrétne model edc pocket organizér. Ale majú aj väčšie širšie. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Me by z tech kramu jeblo, kdyz to vidim. Mam kozeny pouzdro na karty (vobcanka, platebni apod.), mobil, klice.. a pokud teda musime brat v potaz i veci co netaham po kapsach, tak snubak a hodinky. Na co bych mel mit cokoliv dalsiho, nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 18 hodinami, gunman napsal: Našel jsem tuhle fotku z 2011, upgrade 2020 pošlu zítra Si ani nepamatam, ze rok 2011 bol takto zlozity na prezitie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Ty dva napravo jsou do PPK ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 23 hodinami, gunman napsal: Našel jsem tuhle fotku z 2011, upgrade 2020 pošlu zítra Tipnu si, žes přezbrojil na pětačtyřicítku a zbytek zůstal stejnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Bydlet v Kábulu tak nosím to stejný Naštěstí po Ostravě mi stačí místo kveru rouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 21 hodinami, efreeti napsal: Bydlet v Kábulu tak nosím to stejný Naštěstí po Ostravě mi stačí místo kveru rouška Tam bys asi neměl placatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Pracovné edcOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Pojďme trochu odlehčit tématu nože a nasměrovat EDC tam, kam patří … do vlastního tématu. Téma nože je nyní zamknuté, díky vkládání potřeb denního užití, které je, dle mého velmi návykové. Proto přispěji svou troškou do mlýna … Abych navázal na téma, které se rozjelo v nožích: - nejoblíbenější benzínový zapalovač – jedině ,,koksák,, - A Knipex ? Jednoznačně do každé rodiny/firmy – nejlepší kleště, za posledních cca 10 let, jsem jich nakoupil do firmy desítky. Tyto kleště (sika, štípačky, ploché …) se nezničí, ty se jen ztrácejí. Někteří zaměstnanci jsou jako děti ... ale bít je nesmím, zlé známky jsou jim lhostejné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Co se stalo,co kdo způsobil,že je zamčeno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 V nožích, přestali být nože, tak si nože vzali dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Môj obľúbený setup Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Moje každodenní výbava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Pánové skvělé a to jsem si myslel že jsem blázen sám když na klíči mám Nitecore baterku,nůž dle potřeby a někdy Letherman prakticky denně a není to zrovna lehké nošení..Mám Surge.Tohoto času v servise snad na výměnu za nový..pak udělám fotku.Cold steel éra končí s p.Lynnem Thompsonem tak jsem koupil Rajah a Spartana ještě ze super ocelí BD1 bude po nich hlad..Lynn to dělal dobře at to byla komerce jak chce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tak ja taham to zakladni na klicich + nejaka kudla dle potreby a nalady. Leathermana beru treba na sudy a tak. A jelikoz bydlim na vsi, tak kdyz jdu vecer nekam mimo, tak vetsinou mam v kapse celovku, at uz jdu pesky nebo jedu na kole. Knipexky me nadchly, ale s sebou je (zatim) netaham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Tohle tahám skoro pořád, krom teda náramku, ten na uhlazenější příležitosti sundavám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Ťapina dneska řádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se