Maxel Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Jak dlouho je budes mit? By jsme mohli dat kafe, ze bych se na ne kouknul.Měl bych je mít cca do konce měsíce. Kafe domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Dnes v práci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 nejake chrona a dokonca bez datumu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Ode dneska na vlne E .Ty vo... to je fakt paráda! Ty se jen tak neokoukaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Ty vo... to je fakt paráda! Ty se jen tak neokoukajMam je rad, ten bily cifr zeru, skvela citelnost a diky. Ty woe vzdyt Ty je znas!! . Upraveno 15. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Dobré ráno a úspěšný týden všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Sarb027 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 2 Ondrej71: diky...A na ruce zas, jak jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Moje první Seika...dlouho jsem se tomu bránil...ale úplně zbytečně...jsou super! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 nejake chrona a dokonca bez datumu krasny kousek!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 nejake chrona a dokonca bez datumu To budou zálesácký chrona, na co datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Na gumě super ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Simply Happy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 To wizard-ov: Velmi povedený kousek Škoda, že si Edox hodně škodí s tou jeho levnou produkcí, teď jsem nedávno někde na ně koukal do vitríny, no levná čína hadr...kdyby se radši soutředili na to co umí nejlépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Safi: gratuluji! Jsou bozi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 @Safi - gratulace ! Utírám nostalgickou slzu.@Afri - přesně tak, koupil jsem je jenom tak z legrace a už je mám i na šichtě (a RLX se válí v krabici a GS se točí ve vajndru). Taky jsem měl zafixovaný Edox na úrovni Invicta, Festina apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jo Safi a je vidět, že s velikostí, jsi si dělal zbytečné starosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 bulova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 nejake chrona a dokonca bez datumu Paráda! Tak si říkám, že by se mi na ruce líbily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky