Chosef76 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Budeme kamarádi...Přesně tak, u Tebe nezvyklá akvizice. Každopádně užívej, na ruce Ti sednou skvěle. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Bondovky jsou fajn hodinky, mám quartzový vlnky a nedám na ně dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Přesně tak, u Tebe nezvyklá akvizice. Každopádně užívej, na ruce Ti sednou skvěle. ;-) Sent from my iPhone using TapatalkDíky Pepo:-)Marky pořád baví? Co se řemenů týče, jestli rád měníš, skvěle jim sedne tmavě hnědej vintage styl koňskýho zadku. A pak úplně z druhýho konce Rios Albatros. Za mě dvě nejlepší kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Moony se mnou na dnešní službě ve špitálu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Na ruce samozrejme i dnes, ale foto je ze soboty z pivovaru Lobec. Odesláno z mého LG-H735 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Díky Pepo:-)Marky pořád baví? Co se řemenů týče, jestli rád měníš, skvěle jim sedne tmavě hnědej vintage styl koňskýho zadku. A pak úplně z druhýho konce Rios Albatros. Za mě dvě nejlepší kombinace...Marky....zůstanou doma. Svým způsobem jsou ty hodinky téměř dokonalé.Mám v zaměřovači tmavě hnědý Rios Hurricane....na ničem hezčím jsem je zatím neviděl, teď ještě zjistit, kde ho seženu. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Na pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Moony se mnou na dnešní službě ve špitálu... Sent from my iPhone using TapatalkTak to mas dobrou spolecnost:-) Nekdy musime zajit na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 stridacka odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Zácpa ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 cizí peří, ale jsou prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Už dvě hodiny v robotě, dnes to jde pomalu, pěkný den všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Dnes toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) Dnes toto Ty hodinky jsou super, pro Orisky mám slabost.Myslím, že by jim i tvé ruce prospěl nějaký tlustší řemen, který by sis natvaroval a on by to zaoblení držel.Vzhledem je své né moc silné ruce s tím mám bohaté zkušenosti. Např. LUM Tec M8: 1) na tenkém řemenu ZDE - #3 2) na tlustém řemenu ZDE - #187 použita stejná ruka Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Dnes za slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Po delší době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Vít- asi ano, ale já jsem v tomhle střevo ( něco už mám doma nakoupeno, ale vlastně tenhle origo od Orisu už jen donáším ). Sám mám rád něco většího a silnějšího ( ale jak se to zužuje, nebudu mít uplatnění pro tu origo sponu ).Moc díky za ukázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Výstavní čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Milé Seiko, tie drbnute ceny nových modelov ti odpúšťam a určite si začnem na ne šetriť. Jo a predávam suby. Stoja za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky