Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Po vítězné bitvě generála Laudona

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po hodne dlouhe dobe na ruce a jsem v rozpacich - prodat je a nebo se vratit ke svym korenum a nechat si je. Ach jo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

No chvilku s něma tady budu prudit no. Zkusit se to musí, ale ještě je seznam dlouhej. Nakonec stejně zůstanu u něčeho za pár drobnejch a budu spokojenej. :)

Míro, notywole! Co to vidím na tvé ploutvi?! :o To teda čumím a samozřejmě gratuluju !!! SO42 jsou super hodinky a budou tě dlouho bavit. Každý pohled na ně je jiný a to mě fascinovalo. Jak se ti nosí? Zatím určitě dobře, což? To moc dobře znám. Ale pak mi na zápěstí tak nějak ztěškly, nebo co... No, šel jsem do Damašek - však víš :D Líbí se mi tvůj střízlivý pohled na svět. Moje cesta od Béček mě přivedla až sem:

A vůbec mě to netrápí :) Tak ti přeju spoustu krásných chvil s tvým novým přírůstkem.

Moc jsem je chtěl a je z toho hned láska na první pohled :-) ...

A já ti k nim moc gratuluju. Vypadají dobře.

Odkaz ke komentáři

No jo, asi za to můžou ty tvoje fotky. Ty jsem samozřejmě viděl nejednou. :D

Ale víš že ani já nemám problém s hodinkama za pár tácu. Naopak věřím, že až si projdu ještě nějaký ty kousky co mě berou, skončím u něčeho z nižších pater a budu si užívat kolik toho nabízí za tak málo penízků. :)

Ale zkusit se to musí. :D

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odkaz ke komentáři

kartagos: ty woe Vlasto, gratuluji!!! A na tahu! Pecka, uzivej novou akvizici :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...