African Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Raketa odlétá, nastupovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 TAGy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Tak včera mi volala žena, že je s naším čtyřletým rakeťákem někde v hračkářství, a že junior vyžaduje koupi hodinek ... prý je vidět, že ho systematicky vzdělávám No vybral si "secret agent watch" :D ... tak jsem je blejsknul s dnešním přírůstkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Tak nenápadnej s tím asi agent moc nebude, ale jinak to mátě pěkný kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ty dětský hodinky jsou krutopřísný. To za nás nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Afri, to vypadá, že tu raketu konstruoval můj oblíbenec (létající) Čestmír Suška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Afri, to vypadá, že tu raketu konstruoval můj oblíbenec (létající) Čestmír Suška Máš pravdu, tzv. Rozhledna :-) Já v tom tedy vidím jenom kus rezatého železa, ale je pravda že na umění já jsem debil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 574422C7-5E91-4C24-A408-B8B81B833060.jpegKua,taky bych ty noudejty mohl zase maličko provětrat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Na úřadě. A, vidim pomeranc , super uz jsem se tesil.Doufam, ze jsi na urade dobre pochodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Kuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Hezky! Tak polárky nakonec Gratulačka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Dik Asi ich poznas, su to tvoje byvale.. Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 KukHohohooo!!! Janko ma Rolby! Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Zase na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Janko, gratulace. A jeden protipól: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Kuk Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 zelvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Dnes navštívily svoje rodiště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky