MíraMíra Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Moc krásný Míro ..Já dnes cestou, necestou :-)Však ty tvoje ATéčka, by mi doma taky nepřekážely.
JoyStick Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Starý dobrý POčkaKdybys je nekdy prodaval, kopni do me
Radik Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Tak je to měsíc a 10 dní a z ruky prakticky neslezly. Prodejní vlákno občas už jen lhostejně prolítnu a nějak nemám důvod přikupovat, měnit, zkoušet. Jsem vyléčenej
prischera Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 40 dní je málo . Až nám to povíš za víc než rok, budem ti věřit. Zatím je to furt jen nadšení z nových hodinek .
Bells Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Dneska bylo krásně, takže nějaké to výletění...asi není těžké poznat kde, sakra a začínám zvažovat stěhování z PHA na "venkov"
tikzot Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Kdybys je nekdy prodaval, kopni do me Tyhle moje otloukánky nikdy nedám;-) mám k nim hlubokou vazbu, netřeba rozebírat, ale tak to je! Kazdopadne se tady vyskytujou pomerne casto v prodejnim vlakne jiny PO, tak myslim nebude problem je poridit;-)
Bells Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Co má paní na ruce? Díky. Zatím ještě slečna Má solární Seika SSC863, více fotek jsem už před časem dával do vlákna co nosí protějšky, ale je to tak rok zpátky, má je už nějaký ten pátek.
JoyStick Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Tyhle moje otloukánky nikdy nedám;-) mám k nim hlubokou vazbu, netřeba rozebírat, ale tak to je! Kazdopadne se tady vyskytujou pomerne casto v prodejnim vlakne jiny PO, tak myslim nebude problem je poridit;-)Chapu. K jinejm - nechci. Mam specifickou predstavu o barevnejch kombinacich a komplikacich
KatkaB Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Dneska bylo krásně, takže nějaké to výletění...asi není těžké poznat kde, sakra a začínám zvažovat stěhování z PHA na "venkov" IMG_4671.JPG IMG_4667.JPG IMG_4673.JPG A KDEPAK to je? Něco mi to připomíná... (Seika si pamatuju, dobří jí sedí.)
Bells Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 To by asi mělo První wrist je z Řípu, druhý pak Mělník - soutok Labe a Vltavy. Dřív jsem na Mělníku byl docela dost, ale až teď jsem zjistil, jak je tam a v okolí pěkně, normálně mě fakt láká se přemístit. Nemovitosti za ještě celkem normální ceny, silnice na kterých si nevymlátím kostrč, spoustu možností kam vyrazit, relativně klid, víno všude kolem, mě to celkem baví, asi se ve mě něco hnulo
Doporučené příspěvky