shewcza Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Protrek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Jedna ze vcera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rustin Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Pětidenní Baume.Gratulujem, asi prve na fore. Krasne hodinky, super stroj.Ako slape inhouse od B&M? Na tuto strojovnu mam zalusk hlavne koli antimagnetickym vlastnostiam. Ja dnes takto v praci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Pětidenní Baume. Baumatic Pecka. Krásně čistý.
Chumpus Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Gratulujem, asi prve na fore. Krasne hodinky, super stroj.Ako slape inhouse od B&M? Na tuto strojovnu mam zalusk hlavne koli antimagnetickym vlastnostiam.Ještě nejsou v prodeji.Stroj zatím ok.
wolfesh Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 V tom vedru šup s nima na shark mesh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Nikdy neříkej nikdy. Tolik od někoho, kdo nikdy nechtěl potapky a nikdy ne tah na hodinkách...Sedi ti skvele. Rikal jsem to uz v sobotu. Tak fot fot fot! Pětidenní Baume.Ty jo, jak mi ta znacka nic moc nerika, tak tohle je hodne dobry. To se mi libi.
ensi Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Tak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Léto budiž pochváleno ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Pětidenní Baume.O ou, tak tohle je nářez. Jaká je/bude ceníkovka pro ČR?
Patrik Trinh Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Léto budiž pochváleno ...Pěkně ATčka, ty jsou ve quartzu?
kartagos Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Patrik Trinh - JJ jsou , jedny quartz neškodí :-)
Patrik Trinh Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Patrik Trinh - JJ jsou , jedny quartz neškodí :-)Jedny jsem tu nedávno viděl v prodejním, jj jsou fajnové
misoo Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Nuda po veceri... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Tak.Gratulace, ještě pořídit pepsi lunetu a jubilee
Chumpus Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Ty jo, jak mi ta znacka nic moc nerika, tak tohle je hodne dobry. To se mi libi.Pětidenní in-house je za ty peníze fakt super. O ou, tak tohle je nářez. Jaká je/bude ceníkovka pro ČR?V ČR ještě nejsou, já je mám od Richemontu, takže přesnou cenu nevím. Ale podle ceníkové zahraniční jí plus minus uhádneš.
Ace84 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Čekačka na poště. Samy se ty hodinky nepošlou. )
Doporučené příspěvky