Petr Svenda Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Cim vic pruhu, tim vic Damasko. Fotka je z Vánoc, jak lze poznat podle trávníku v pozadí. Octly se u mě jako výsledek jedné výměny. Myslel jsem, že je rychle nabídnu, ale nějak se jim na mojem zápěstí zalíbilo. V noci se při nich dá číst.
kdojinej Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Na voděodolném Riosu....nakonec se z nich klubou celkem univerzální hodinky.
organic Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 armida a1 bronzeAť tě ani nenapadne vajíčková lázeň a jiné chujoviny. Ono to zoxiduje samo
Moty Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 armida a1 bronze To je nádhera co ty bronzovky dělaj, jak jdou do červena Dneska se potápím v kanclu a pujdu hodně hluboko takže PO a Vzhůru dolů
bandicoot Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Ted jsem je na chvilku sundal z ruky Super spona. Rád tohle vidím.U tebe cokoliv s tahem byl úlet. K tobě jedině pořádný řemeny, seš marlboro man střiženej wrestlerem...
Frantik Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Super spona. Rád tohle vidím.U tebe cokoliv s tahem byl úlet. K tobě jedině pořádný řemeny, seš marlboro man střiženej wrestlerem...No asi to tak je
Moty Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Franto, vím, že jsi to někde psal, ale nechce se mi to hledat, co to je za řemen? Díky
Mirek Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Igeny na koni Koukám, že ty plechový lunety z ES2012 se nějak množí.
Z. Paul Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Todle Ty jsou úžasný, asi sem se zamiloval
Doporučené příspěvky