michalval Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 st1g: Rendo, gratuluju, to je velka nadhera!Kdyby byl uz ten komunismus, a nebyly by penize, tak bych chtel mit Nautily, no ale protoze (nastesti) neni, tak se budu aspon tesit, az se zase uvidime, ze uvidim tyhle nadhery nazivo. Uzivej si je a udelej aspon poradne chlubici vlakno pro nas ostatni prosim.
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 René, pecka! Gratuluju... Děkuji Matěji... Ještě jedna z dneška :-)
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 st1g: Rendo, gratuluju, to je velka nadhera!Kdyby byl uz ten komunismus, a nebyly by penize, tak bych chtel mit Nautily, no ale protoze (nastesti) neni, tak se budu aspon tesit, az se zase uvidime, ze uvidim tyhle nadhery nazivo.Uzivej si je a udelej aspon poradne chlubici vlakno pro nas ostatni prosim. Děkuji moc Michale, taky se bud těšit, až se zase uvidíme! Vlákno určitě nějaké bude :-)
xjr1 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Tak těd jsi to vystihl ! :-) Opravdu to chce mít tyto hodinky na ruce, je v nich zvláštní kouzlo.. Pamatuji si, že se mi na začátku také moc nelíbily, ale poté co jsem je dal v Carollinu poprvé na ruku, tak jsem radikálně změnil názor. :-) Jinak s PP vlnou.. no čekám, až mě podpoří MaxT :-)Tak tak, je v nich jistá dokonalost, z fotek neviditelná. Já si je prohlížel v butiku v Barceloně před časem, ještě jsem si tenkrát snažil namlouvat, že se mi vlastně nelíbí, nepovedlo se, málo platný, auru mají velmi silnou...
MaxT Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 tak dajtony sou snad jasny, ne? No Tobě asi ano. Není to zlé, ale je to jen chabá náplast na vyfouknuté PP.
Návštěvník Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 PP a Daytona. Na tak malé fórum pořádný pecky a moc vám oběma gratuluji. Zajímala by mě jedna věc, jestli o ně máte při nošení strach? já bych si je asi neužil, jak bych se šíleně bál, že je někde malounko škrábnu. :-) Pravda, že jsem takhle paranoidní i daleko všednějších hodinek....
prischera Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Tak to trochu odlehčíme Samozřejmě gratuluju k PP, ale já mám teď radost ze svých prvních oranžád. Na tahu je to Monstrozní kus oceli...
Vladimír P. Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 RENDO! Gratuluji k PP, držím rypák a na sraz si vezmu bryndáček
Horhe Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Před třemi lety a dnes Asi to není úplně ideální kombinace, ale už se na tom pracuje.
st1g Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 PP a Daytona. Na tak malé fórum pořádný pecky a moc vám oběma gratuluji. Zajímala by mě jedna věc, jestli o ně máte při nošení strach? já bych si je asi neužil, jak bych se šíleně bál, že je někde malounko škrábnu. :-) Pravda, že jsem takhle paranoidní i daleko všednějších hodinek.... Děkujeme :-) O zkušenosti z nošení se zatím podělit nemůžu, protože jsem s nimi absolvoval jen večeři a dnes snídani :-), ale strach o ně určitě bude, ale to tak mám u každých hodinek. RENDO! Gratuluji k PP, držím rypák a na sraz si vezmu bryndáček Děkuji Láďo :-) Těším se na sraz!
misoo Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 St1g, gratulujem k PP, su paradne, v jednoduchosti je sila!
andiem Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Kdyz uz koukam na ten Life Aquatic, tak at to ma styl... :-) Sent from my LT26i using Tapatalk 4
skalis Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Pred lety jsem zral Nautily a Aquanauty me prilis nebraly. Ale postupne se to obratilo, Nautily jsou legenda, super, ale z Aquanautu si sedam na zadek a tak si predstavuju nedostiznou definitivu .
quest987 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Dnes jedine co mam . A porad jsem neprisel na to co vlastne chci poridit. Z zadnych hodinek pro mne dostupnych nemam to "wau ty chci" jako to bylo u Radi diveru , ale ty uz mne taky presly ani mi nejak nechybí. Něco je špatně
Bob Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 Ale jak mas hezky sladeny hodinky a boty !! Pecka
Hasňa Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 To je skvela fotka. Me dneska ceka sekani travy.<br />
Doporučené příspěvky