Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

st1g: Rendo, gratuluju, to je velka nadhera!

Kdyby byl uz ten komunismus, a nebyly by penize, tak bych chtel mit Nautily, no ale protoze (nastesti) neni, tak se budu aspon tesit, az se zase uvidime, ze uvidim tyhle nadhery nazivo.

Uzivej si je a udelej aspon poradne chlubici vlakno pro nas ostatni prosim.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

st1g: Rendo, gratuluju, to je velka nadhera!

Kdyby byl uz ten komunismus, a nebyly by penize, tak bych chtel mit Nautily, no ale protoze (nastesti) neni, tak se budu aspon tesit, az se zase uvidime, ze uvidim tyhle nadhery nazivo.

Uzivej si je a udelej aspon poradne chlubici vlakno pro nas ostatni prosim.

Děkuji moc Michale, taky se bud těšit, až se zase uvidíme! Vlákno určitě nějaké bude :-)

Odesláno

Tak těd jsi to vystihl ! :-) Opravdu to chce mít tyto hodinky na ruce, je v nich zvláštní kouzlo.. Pamatuji si, že se mi na začátku také moc nelíbily, ale poté co jsem je dal v Carollinu poprvé na ruku, tak jsem radikálně změnil názor. :-) Jinak s PP vlnou.. no čekám, až mě podpoří MaxT :-)

Tak tak, je v nich jistá dokonalost, z fotek neviditelná. Já si je prohlížel v butiku v Barceloně před časem, ještě jsem si tenkrát snažil namlouvat, že se mi vlastně nelíbí, nepovedlo se, málo platný, auru mají velmi silnou...

Odesláno

tak dajtony sou snad jasny, ne? :)

No Tobě asi ano. Není to zlé, ale je to jen chabá náplast na vyfouknuté PP.

post-2301-0-98488900-1377898061_thumb.jpg

Odesláno

PP a Daytona. Na tak malé fórum pořádný pecky a moc vám oběma gratuluji. Zajímala by mě jedna věc, jestli o ně máte při nošení strach? já bych si je asi neužil, jak bych se šíleně bál, že je někde malounko škrábnu. :-) Pravda, že jsem takhle paranoidní i daleko všednějších hodinek....

Odesláno

Tak to trochu odlehčíme :) Samozřejmě gratuluju k PP, ale já mám teď radost ze svých prvních oranžád. Na tahu je to Monstrozní kus oceli...

a7usuzu7.jpg

Odesláno

PP a Daytona. Na tak malé fórum pořádný pecky a moc vám oběma gratuluji. Zajímala by mě jedna věc, jestli o ně máte při nošení strach? já bych si je asi neužil, jak bych se šíleně bál, že je někde malounko škrábnu. :-) Pravda, že jsem takhle paranoidní i daleko všednějších hodinek....

Děkujeme :-) O zkušenosti z nošení se zatím podělit nemůžu, protože jsem s nimi absolvoval jen večeři a dnes snídani :-), ale strach o ně určitě bude, ale to tak mám u každých hodinek.

RENDO! Gratuluji k PP, držím rypák a na sraz si vezmu bryndáček :cheers:

Děkuji Láďo :-) Těším se na sraz!

post-20229-0-82569400-1377931245_thumb.jpg

Odesláno

Pred lety jsem zral Nautily a Aquanauty me prilis nebraly. Ale postupne se to obratilo, Nautily jsou legenda, super, ale z Aquanautu si sedam na zadek a tak si predstavuju nedostiznou definitivu :).

Odesláno

Dnes jedine co mam . 

A porad jsem neprisel na to co vlastne chci poridit. Z zadnych hodinek pro mne dostupnych nemam to "wau ty chci" jako to bylo u Radi diveru , ale ty uz mne taky presly ani mi nejak nechybí. Něco je špatně

9530862746_f2c0990f0b_z.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...