zekon7302 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 to máš z tej omietky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 <br />Citizen AS<br /><br /><br />Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 to máš z tej omietky aj moj pes ju obhryzal ked bol este stena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Foťák v mobilu trochu zklamal - a ten foto editor v mobilu ještě víc => potřebuju novej foťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 to jsou POcka s prumerem 42 mm nebo obligatnich 45 mm?Dnes na ruce, jako téměř každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Kid_A: já to tipuji na pětačtyřicet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 praveze mi prisly mensi - tak normale mensi. aĺe mozna se pletu:)) Kid_A: já to tipuji na pětačtyřicet ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 K županu patří potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Super kousek. Prvni na foru ? pravdepodobne. aspon zatial sa nikto nepriznal. ono je obrovsky problem ich zohnat, v podstate akekolvek Landmastre tejto generacie. ta luneta, to sa bender nabrusil. mozno aj cely weekend vrzgal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 velka krasa ty landmastery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 jojo, moc hezký pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Takže Alpinisty šly? To já snad konečně našel ideální řemen. Neladí ti k botám :-D No, na tebe jsem zrovna čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy1 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Honzyk-skoro těsně vedle, ThajskoKid-jsou to 45mm, připadají mě vyvázenejši k výšce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 jojo, moc hezký pětky Nj, Harold holt umi.;-) Co to je za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Nj, Harold holt umi.;-) Co to je za rok?Já bych tipoval podle stavu tej vystruhanej lunety a toho vybledlého globusu na cifru s kotou Sagarmatha na nějakých 2003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathyk Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 dnes žraloka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) Nejak jsem si na ne zvykl a suby mi prijdou oproti expam obrovsky Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 aj moj pes ju obhryzal ked bol este stena tak z toho ma taky pekny kozuch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 To máme dnes ale krásný den, viď Alberte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Instante jsou perfektni. Tyhle se mi vzdy libily a asi vic nez MM300. Maji safir, super kalibr, krasne pouzdro. Pro me jedny z nejlepsich hodinek za ty penize, spolu s MM a Credor Phoenix. Skoda, ze uz je nedelaji. Prezila pouze legenda MM. Jinak ja dnes komplet made in japan, tak jedna mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky