Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník Strocek
Odesláno

na 100% byly v pořádku, naposledy jsem je nosil na NATO strapu a pak se mi vybila baterka, tak jsem je hodil na kůži a do krabičky. Takže buď je ten "hodinář" prase (čemu bych věřil, už jen kvuli tomu poškozenýmu řemenu a dýnku) nebo tam dal prostě jiný. Nevim teď tam jdu...

Jako to je mega mazec. Tak to já bych tam dorazil a hustej bych teda byl... Samozřejmě bych musel bejt 100% přesvědčenej, že to provedlo prase z Koscomu (nehrály si s nima sousedovic děti? :) ). Když jsem byl naposled v koscomu (půl roku +-) se na něco podívat, tak jsem tam viděl mladej personál, kterej mi tak nějak přišel, že jestli prodává trička nebo hodinky, tak je jim to jedno... Každopádně další poznatek kam nemám chodit na servis. Ty vole za chvíli aby sis fotil hodinky když je budeš dávat do servisu aby sis pak porovnal co na nich domrdali.... 

Odesláno

Já su tak spokojhené  :D A to mimo jiné i proto, že jsem je nekoupil v Koscomu. Tam by mě totiž vyšly o 6 tisíc dráž a to prý na ně mají akci. Ještě, že tam měli včera večer zavřeno kvůli nějaké soukromé akci. Takhle stačilo zajít do jednoho skutečně věhlasného hodinářství, kde jsem strávil skoro hodinu ve velice příjemném rozhovoru s nesmírně půvabným personálem. Takže koupě byla opravdovým zážitkem.

[/url]

Za kolik je probuh meli v tom Koscomu to je brutalni rozdil.

Odesláno

Dnes na ruce/v ruce ... pánové, povím vám ten průhled na tenhle barevnější stojček je super. Asi sem nepatří průhled, ale nedá mi to se nepodělit :) . Mám z nich obrovskou radost.

Odesláno

dnes jsem zkoušel v Praze tyto  ( 47 mm je ale hodně )

Neni. Hodinky nehodnoť skrze obvod ruky, ale mrkni na sebe ve velkém zrcadle. Vsadím láhev dobrého červeného, že ti sednou k vizáži i k auře a nebudou vypadat nepatřičně.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...