bandicoot Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Dane, perfektně sladěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 PIMP my Seikó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 pred dvaceti minutama u mne zazvonil postak Pat a prinesl mi NATO strap. kupoval jsem ho cilene k Landmonsterum. a vypadaji mene hrozive a tak nejak... veseleji. co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Bomba Honzo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Včera na greenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) Dnes pracovní Béčka....po dlouhý době zase fotka v autě Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 sraz určitě, ale kdy? Baker včera porodil, určitě s epochlubí až se probere z deliria a David_B taky nedávno rodil, vidím to na konec srpna a vzhledem k těm dva to bude asi mohutné když jinak nedáš libe... Parádní hodinky, to je fakt už umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saša1 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Oris Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Včera na greenu hrajes s bondovkama golf pravidelne? nedela jim to zadnej problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Včera na greenu ...aspon vidis preco maju v ponuke aj seriu DeVille Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 (upraveno) Furt PO Upraveno 11. srpna 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 (upraveno) Furt PO Máš je velký, sorry. Řekl bych, že jen málo lidí má ruku na 45,5 na kovu. Upraveno 12. srpna 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Chalife je to divny ale ja taky Seiko.... To je nádhera, můžu se zeptat co to je za model a pásek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 (upraveno) To je nádhera, můžu se zeptat co to je za model a pásek? Ahoj ,diky. Jsou to ocelove Seiko Samurai - cerna verze. Trochu jsem je upravil : Stribrna luneta namisto cerne, rucky typ Seiko Sumo, Safirove sklo s antireflexem. Pasek je Di-Modell Jumbo. Upraveno 12. srpna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Porad to tocim dokola.. ale dneska me nedoprovazi Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 (upraveno) Peta-Biker-to se ti asi zdá -na tý fotce mi sklouzly kousek dolů,mám ruku 19,5 cm a připadaj mi v pohodě Upraveno 12. srpna 2011 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Máš je velký, sorry. ale prdlajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 (upraveno) ale prdlajs Fakt mi to tak přijde *ty hodinky v 45,5 jsou děsně nafouklý, to neřeším, je to každého věc, ale na kovu se stávají témeř nenositelnými pro 85% normálních lidí, soudných. Jakmile jsou na kaučuku, kůži, v pohodě, ale na tom kovu ne a nikdo mi to nevymluví. Upraveno 12. srpna 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Jakmile jsou na kaučuku, kůži, v pohodě, ale na tom kovu ne a nikdo mi to nevymluví. Tak na mojí ruce na kaučuku jsou snad ještě horší Fotky zblízka zkreslujou, ideál fotky pro posouzení veklikosti a celkového dojmu je "pafelik style". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 *ty hodinky v 45,5 jsou děsně nafouklý, to neřeším, je to každého věc, ale na kovu se stávají témeř nenositelnými pro 85% normálních lidí, soudných. Jakmile jsou na kaučuku, kůži, v pohodě, ale na tom kovu ne a nikdo mi to nevymluví. tak pravil bůh :D doufám, že se vejdu do limitu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky