bacil.357 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Kde jsem dneska byl???... .....dobře malá nápověda.. ..kdo by si pomyslel, že za hoďku a kousek už budu táta...báječnej pocit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Kde jsem dneska byl???... P1000638.JPG .....dobře malá nápověda.. P1000639.JPG ..kdo by si pomyslel, že za hoďku a kousek už budu táta...báječnej pocit.. Jak jsem viděl tu první fotku, říkal jsem si, že asi někde u doktora, protože velmi podobné jsou i v čekárně u nás. Pak vidím tu druhou a... Už můžu gratulovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Jak jsem viděl tu první fotku, říkal jsem si, že asi někde u doktora, protože velmi podobné jsou i v čekárně u nás. Pak vidím tu druhou a... Už můžu gratulovat? Jo můžeš..Šlo to jako po másle ...za hodinu a půl od příjezdu byl ten náš kluk jeden vlasatej na světě...už začínám vyhlížet jaký hodinky mu pořídím...Jedno vím určitě, budou to nějaký Seika s datem výroby 7/2014 ( samozřejmě je dostane až přijde čas) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Tak to teda gratuluju A ty hodinky mu určitě vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Díky. Jinak na od doby kdy jsem přijel domů mám na ruce krásně tikající hodinky pro vyjímečné příležitosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Tak se musím přidat: Velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Ooorient!To jsou fakt brutální hodinky Úplně mi zatrnulo, jak jsem viděl ten tah a pod ním to železné zábradlí; úplně jsem slyšel ten zvuk kovu drhnoucího o kov... ale říkám si, že jsi na ně určitě opatrný Kde jsem dneska byl???.....kdo by si pomyslel, že za hoďku a kousek už budu táta...báječnej pocit..Gratuluji! Hlavně ať jste všichni zdraví.-----------------------------------------------------------------------Dnes bylo takové vedro, že se krůtě zapalovaly lýtka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Jo můžeš..Šlo to jako po másle ...za hodinu a půl od příjezdu byl ten náš kluk jeden vlasatej na světě...už začínám vyhlížet jaký hodinky mu pořídím...Jedno vím určitě, budou to nějaký Seika s datem výroby 7/2014 ( samozřejmě je dostane až přijde čas)Mně se poštěstilo přesně před dvěma týdny, tak vím, co prožíváš.Moc gratuluju a užívej si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Ked uz mame dnes to 45. vyrocie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Děkuji všem za gratulace... Abych nebyl OT..dnes opět ty správný INŠTRUMENTY na těžkou práci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 OAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Vcerejsi svadbaNa ktere jsem potkal jednoho mlcenliveho clena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Kde jsem dneska byl???... ..kdo by si pomyslel, že za hoďku a kousek už budu táta...báječnej pocit..Gratuluju a ať jsou všichni zdraví! Dnes bylo takové vedro, že se krůtě zapalovaly lýtka.Stehýnka vypadají dobře a Orisky ještě líp. Já jsem právě dokrmil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Kukadla sladěná k číselníku ...Pozná někdo, co je to za hmyzáka?Hele Vite, taky nam to barevne ladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Hele Vite, taky nam to barevne ladi. Pěkné, pán je lovec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Kdepak, ja jsem byl branici se korist! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Dneska to nejde jinak... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 U more na Hané. Rlx . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Něco ze včerejška pro příznivce klanu "D" Udržet ale v čistotě sklo s vnějšim antireflexem je nadlidskej úkol. Už nikdy víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 #Colours2014 #PSII 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky