Denjl Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Chvili s nima budu prudit.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Pak že primky nejsou hezký hodinky, Stříbrná a zlatá verze vintážních primek cal.50 z přelomu 50. a 60 let.... Krásné hodinky, košile i fotky. Bohuš tomu nerozumí nebo je od tebe chce vymámit. Chvili s nima budu prudit....Sent from my iPhone using Tapatalk Konečně máš kompletní R. i s kyklopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 tie UFO su jake fajne Díky... A to jsem na Chronomag lezl s tím, že se mi kulaté hodinky nelíbí, resp. že mi nesluší a o existenci hodinek Seiko jsem neměl ani páru (o averzi vůči kovovým tahům nemluvě). Tady člověk absolvuje opravdu neuvěřitelné kotrmelce pokud jde o vkus a to, co si myslí, že chce a musí mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Lipno Stezka v korunach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Stezka v korunach?Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Cestou z nákupu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Už tu dávno neboli.. Od zmeny na zimný čas -2 sekundy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 No když vezmu sebe, kterýmu se např. Seika Monstra absolutně nelíbily a teď je mám v hledáčku do budoucna, tak je lepší na tohle fórum rači vůbec nechodit Díky... A to jsem na Chronomag lezl s tím, že se mi kulaté hodinky nelíbí, resp. že mi nesluší a o existenci hodinek Seiko jsem neměl ani páru (o averzi vůči kovovým tahům nemluvě). Tady člověk absolvuje opravdu neuvěřitelné kotrmelce pokud jde o vkus a to, co si myslí, že chce a musí mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 GMTčka cestou na výlet... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ještě stále modrá Suma... už by bylo fér provětrat i SKX007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Krásné hodinky, košile i fotky. Bohuš tomu nerozumí nebo je od tebe chce vymámit.Jasně,jak říká moje žena,už nerozumím ničemu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 007 na NATU... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Ranny beh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 007 na NATU...skx007.jpg Krásná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Kärntner Straße. Dnes jsem toho viděl opravdu moc, ale odjížděl jsem s pocitem, že bych neměnil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Byla to dobrá volba.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Byla to dobrá volba....Kurva dobrá.na to jak jsi byl tajemnej,tak tohle bych nečekal .Ještě jednou gratulace a těším se,až je uvidím na živo-jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky