Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Normalne je z teba zrazu hodnotnejsi clovek. A ja som ta mal vzdy za plytkeho kokota co si tu skrabka ego. ...jaj?Nerozumím, ale díky za reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 ...jaj?Ironia.. krajina v ktorej je vsetko zo zeleza. Na jednej strane nahana Aldu, Hasnu a spol. kde moze po fore a vyryva do nepricetnosti (az sa cudujem ze to moderatorom nevadi), na druhej strane perlí v style "Rolex slachta, nadludia, a vy co na ne nemate drzte huby lebo len zavidite". A je jeden z mala co mi tie zvratky posiela do SZ. Proste som si ho oblubil. Dlubixovi sa neda odolat. Ludia ako on su dovod preco si Rolex asi nikdy nekupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Ironia.. krajina v ktorej je vsetko zo zeleza.Na jednej strane nahana Aldu, Hasnu a spol. kde moze po fore a vyryva do nepricetnosti (az sa cudujem ze to moderatorom nevadi), na druhej strane perlí v style "Rolex slachta, nadludia, a vy co na ne nemate drzte huby lebo len zavidite". A je jeden z mala co mi tie zvratky posiela do SZ. Proste som si ho oblubil. Dlubixovi sa neda odolat. Ludia ako on su dovod preco si Rolex asi nikdy nekupim.Taxe cuduj, rolex nekupuj Jsem rád, že jsi můj kámoš Fajn víkend Upraveno 7. března 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Fakt sou dobrý....ImageUploadedByTapatalk1425724583.486456.jpgSent from my iPhone using TapatalkDobrý jsou Orlíky i GMT Mastery, ale ty jsi tvoje Mastery přebroušením středových dílků vyladil do dokonalosti... Upraveno 7. března 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Ironia.. krajina v ktorej je vsetko zo zeleza....To neznám a je to vtipné, musím si to, jako vystudovaný kovář, zapamatovat. Upraveno 7. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ironia.. krajina v ktorej je vsetko zo zeleza.Na jednej strane nahana Aldu, Hasnu a spol. kde moze po fore a vyryva do nepricetnosti (az sa cudujem ze to moderatorom nevadi), na druhej strane perlí v style "Rolex slachta, nadludia, a vy co na ne nemate drzte huby lebo len zavidite". A je jeden z mala co mi tie zvratky posiela do SZ. Proste som si ho oblubil. Dlubixovi sa neda odolat. Ludia ako on su dovod preco si Rolex asi nikdy nekupim.Myslel jsem si, že se při výběru hodinek řídíš měně povrchními důvody, než kdo je nosí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Žena peče bábovku, tak jsem pro chleba musel já: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Slunecno nad Blavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ještě zbytky sněhu Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Myslel jsem si, že se při výběru hodinek řídíš měně povrchními důvody, než kdo je nosí... Tak se občas začti do textu mezi obrázkama Upraveno 7. března 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) SD4K Upraveno 7. března 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Je příjemné neřešit denní odchylku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak kdy do toho pujdes taky?:-D semi uz to ma taky tak :-DDobrý jsou Orlíky i GMT Mastery, ale ty jsi tvoje Mastery přebroušením středových dílků vyladil do dokonalosti... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Instant! Já jsem přišel na to samé....než se můj život potkal s Dlubixem, měl jsem RLX ve velké úctě...Ja mam Rolex VE VELKE UCTE, jen mi vadi, reci: nemas rolex, jsi mene, nez ja. Osobne to Rolex dle meho nazoru hodne, hodne dehonestuje. Kastovani zde je dle imho spatne. Take mi vadi, kdyz nekdo napada jine, protoze kazdy to mame jinak a mame jine fin. moznosti. Ten diktat, ty budes takovy a makovy uz tady byl. Rozmanitost, ruznost a origos. To je ta parada, ne mit kazdy to same a kupovat hodinky, kvuli jejich likvidite, to je k smichu. A vyprdnete se na pomlouvani jak ROLEX, TAK DAMASKO .Oboji jsou super hodinky. Jste na 1 lodi, mate radi dobre hodinky. Upraveno 7. března 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Já počkám, až se k tomu vyjádří eloga... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Zase komplex rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Dneska je krasne, tak jak obloha do modra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky