Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

...jaj?

Ironia.. krajina v ktorej je vsetko zo zeleza.

Na jednej strane nahana Aldu, Hasnu a spol. kde moze po fore a vyryva do nepricetnosti (az sa cudujem ze to moderatorom nevadi), na druhej strane perlí v style "Rolex slachta, nadludia, a vy co na ne nemate drzte huby lebo len zavidite". A je jeden z mala co mi tie zvratky posiela do SZ. Proste som si ho oblubil. Dlubixovi sa neda odolat. Ludia ako on su dovod preco si Rolex asi nikdy nekupim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

Na jednej strane nahana Aldu, Hasnu a spol. kde moze po fore a vyryva do nepricetnosti (az sa cudujem ze to moderatorom nevadi), na druhej strane perlí v style "Rolex slachta, nadludia, a vy co na ne nemate drzte huby lebo len zavidite". A je jeden z mala co mi tie zvratky posiela do SZ. Proste som si ho oblubil. Dlubixovi sa neda odolat. Ludia ako on su dovod preco si Rolex asi nikdy nekupim.

Taxe cuduj, rolex nekupuj :) Jsem rád, že jsi můj kámoš :) Fajn víkend :) Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Fakt sou dobrý....attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1425724583.486456.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dobrý jsou Orlíky i GMT Mastery, ale ty jsi tvoje Mastery přebroušením středových dílků vyladil do dokonalosti...

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Myslel jsem si, že se při výběru hodinek řídíš měně povrchními důvody, než kdo je nosí...

Odkaz ke komentáři

Instant! Já jsem přišel na to samé....než se můj život potkal s Dlubixem, měl jsem RLX ve velké úctě...

Ja mam Rolex VE VELKE UCTE, jen mi vadi, reci: nemas rolex, jsi mene, nez ja. Osobne to Rolex dle meho nazoru hodne, hodne dehonestuje. Kastovani zde je dle imho spatne. Take mi vadi, kdyz nekdo napada jine, protoze kazdy to mame jinak a mame jine fin. moznosti. Ten diktat, ty budes takovy a makovy uz tady byl. Rozmanitost, ruznost a origos. To je ta parada, ne mit kazdy to same a kupovat hodinky, kvuli jejich likvidite, to je k smichu.

A vyprdnete se na pomlouvani jak ROLEX, TAK DAMASKO .Oboji jsou super hodinky. Jste na 1 lodi, mate radi dobre hodinky.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...