VintageLover Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Karle,uz ti je chvalime v chronech 60-80 leta,tak to tu neplevel :-). Fakt pekny,tesim se na befel ohledne presneho roku. jj, zjistím, třeba to bude 72...
matt81 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 nech si ludia hovoria co chcu, u mna su Emirates top Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
furo Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Movado Datron Zenith El Primero High Beat NOS z roku 1969-1974. Zjistím přesně rok podle čísla. to je krása, kde na to chodíš? ja aj dnes seamaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Variace na Prim Hirošima a kooperaci s Japonci, akorát 20x levnější a 20x krásnější A radioaktivní lumi to jen podtrhuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Stuclik Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Úžasný tropical dial na Tissotkách (1940) po babičce kamarádky. A prodat je nechce
Alexion Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Tak som stihol postu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Nevzpominate si nekdo, proc jsem je chtel vlastne prodat :-D ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Alexion- mel jsem je take. Take jsem byl okouzlen.Honza71- Honzo,ze by nuda :-)?
Hasňa Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 V první hračkárně, kam jsem vlezl, pokud nemyslíš Béčka :-)Aha. Ty musím taky koupit. A nemyslím Béčka.
bobi Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Just date Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 USAF KD a new military green Canvas ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Aha. Ty musím taky koupit. A nemyslím Béčka. Pokud je u Vás neseženete, dej vědět, jedny ti pošlu, nebo dvoje, je mi to fuk :-)
honza71 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Honza71- Honzo,ze by nuda :-)?Hm, ja tusil, ze by to mohlo byt neco takoveho :-)
Kostra Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 ????Já jsem si říkal, že jsou mi nějaké povědomé:-)Tak ať dlouho a dobře slouží a dělají radost.P.S. Krásný řemen;-)
Michal444 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Úžasný tropical dial na Tissotkách (1940) po babičce kamarádky. A prodat je nechce mooc pekne Upraveno 3. října 2015 uživatelem filo-boxer
foldes Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Na ruce nove toto. A gs ve vlaku vytahnu z krabicky a taky dam jednu mobilni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foldes Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Sorry pokud to bude videt na prd folie sindam v klidu doma. Jsou proste ale bozi;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky