financ Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Když jsou tady ty AJVÍSÍ, tak taky jednu přidám ... Sice není dnešní, ale teprve teď jsem korektně a v klidu u kompu... Na cestě do matičky, na jednání .... po delší době .... provětrány ingy ... na slušňáka ... Omlouvám se za kvalitu, ve 160km/h se blbě fotí ... 160 km/h, ale pendolinem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Ten je téměř stejný jako origo Hamilton, který jsem na nich kdysi měl. Navíc kvalita bude u řemenu od simona mnohem výš - super! Víc Fotek! Nestíhám. Byl jsem rád že se mi povedla aspoň ta jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 kloubik: hmm, asi je zase potřebuju tak to Ti sem hodím ještě nějakou fotku, i když ta z mobilu z dnešního oběda jim asi moc službu nedělá. Já zas cítím, že potřebuju Marinemastery, škoda že nejsem v ČR, mohli bysme udělat na týden výměnu, možná by nás to oba vyšlo levněji Teď mě vlastně napadlo, že ty marinemastery by šly k dnešnímu obědu jak vyšitý, tak snad abych si je šel rovnou koupit, protože sushi je poslední dobou můj chleba......že mě tohle zdůvodnění nenapadlo dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 do MM každopádně jdi, myslím, že v USA se k nim dostaneš snáze a za lepší peníz, hý bych věděl do čeho jdu, už jsem moony měl, ale prodal a teď mně to zase chytá, klasika všech klasik, manuál s chronem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Lukin: jee, ty jsou super, ja vul uplne zapomnel, ze je mam Roman: Romanku, kamarade, ty jediny chapes kouzlo meho genia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 ....Teď mě vlastně napadlo, že ty marinemastery by šly k dnešnímu obědu jak vyšitý, tak snad abych si je šel rovnou koupit, protože sushi je poslední dobou můj chleba......že mě tohle zdůvodnění nenapadlo dřív tak to rozhodne chod do toho, inac hrozi ze budes musiet na obed cucat amarouny z tuby pre kozmonautov, hehe ja som konecne dosoferoval a rozbalil podrav od nejakeho Símu - estli ste uz o nom niekedy poculi - tak jedna rychlovka. V zivote by som nepovedal ze tymto hodinkam pristane krokodil - ale funguje to paradne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Martine . Modrá je fantastická, než je vyfotíš, přidám alespoň obrázek, abychom si barvu připomněli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Diky Rome, uz jsem nasel fotak a nabil baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Pro dnešek totok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) vono bez toho kyklopa to taky de Pafelik style 2002 s papirama, ale bez tech kecu na spodku cifru.. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 dnes v pracovním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) ..taky se mě někde ten kyklop potratil.. Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Martine . Modrá je fantastická, než je vyfotíš, přidám alespoň obrázek, abychom si barvu připomněly. Tyto IWC jsou super,dal bych si říct /trošku jsem se zasnil/,skvělá volba,chtěl bych je někdy poznat na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Konecne nekdo kdo je ma taky. Palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Konecne nekdo kdo je ma taky. Palec nahoru. ty vole tuctovka rolex a raritka archimede.. inu, casy se meni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 ty vole tuctovka rolex a raritka archimede.. inu, casy se meni to je realita! rolády jsou pro patrony bez fantazie hehe http://www.hodinkee.com/blog/2012/1/26/watch-spotting-at-pitti-uomo-with-jeremy-kirkland-and-justin.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 vono bez toho kyklopa to taky de Honzo vyvážení bílé. Pokud je to teda stejný svetr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 A nebo nepouziva Perwoll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 ty vole tuctovka rolex a raritka archimede.. inu, casy se meni Kdyz tak projedes tohle vlakno tak to tak i pomalu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky