Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Když jsou tady ty AJVÍSÍ, tak taky jednu přidám ...

Sice není dnešní, ale teprve teď jsem korektně a v klidu u kompu...

Na cestě do matičky, na jednání .... po delší době .... provětrány ingy ... na slušňáka ...

Omlouvám se za kvalitu, ve 160km/h se blbě fotí ... :sad01_anim:

160 km/h, ale pendolinem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

kloubik: hmm, asi je zase potřebuju :smile_anim:

:) tak to Ti sem hodím ještě nějakou fotku, i když ta z mobilu z dnešního oběda jim asi moc službu nedělá. Já zas cítím, že potřebuju Marinemastery, škoda že nejsem v ČR, mohli bysme udělat na týden výměnu, možná by nás to oba vyšlo levněji :D Teď mě vlastně napadlo, že ty marinemastery by šly k dnešnímu obědu jak vyšitý, tak snad abych si je šel rovnou koupit, protože sushi je poslední dobou můj chleba......že mě tohle zdůvodnění nenapadlo dřív :D

post-17375-034816100 1327614948.jpg

post-17375-060857900 1327615078.jpg

Odkaz ke komentáři

....Teď mě vlastně napadlo, že ty marinemastery by šly k dnešnímu obědu jak vyšitý, tak snad abych si je šel rovnou koupit, protože sushi je poslední dobou můj chleba......že mě tohle zdůvodnění nenapadlo dřív :D

tak to rozhodne chod do toho, inac hrozi ze budes musiet na obed cucat amarouny z tuby pre kozmonautov, hehe

ja som konecne dosoferoval a rozbalil podrav od nejakeho Símu - estli ste uz o nom niekedy poculi :) - tak jedna rychlovka. V zivote by som nepovedal ze tymto hodinkam pristane krokodil - ale funguje to paradne:

post-4112-000935900 1327634859.jpg

post-4112-030810500 1327634862.jpg

Odkaz ke komentáři

Martine Posted ImagePosted ImagePosted Image. Modrá je fantastická, než je vyfotíš, přidám alespoň obrázek, abychom si barvu připomněly.

Tyto IWC jsou super,dal bych si říct /trošku jsem se zasnil/,skvělá volba,chtěl bych je někdy poznat na živo.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...