varjag Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Po dlouhé době DSC_0193.JPGTy jsou ale paradni. Korunka, indexy...fakt krasa. Asi to jsou drobci, ne? 36mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 s vlnkami na cifru, obláčky na safíru, úsměvem na tváři, prostě cestou do práce po přechodu na letní čas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 s vlnkami na cifru, obláčky na safíru, úsměvem na tváři, prostě cestou do práce po přechodu na letní čas....SMP_073812-01.jpg No... Já teda dneska šel taky po svátcích do práce, ale že bych z toho byl takhle odvázanej? Jinak tyhle Omegy jsem před časem zkoušel, moc se mi líbily a velice dobře mi seděly. Pěkný to máš. Jedna klasická chodníková: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Heavy duty nato Pěkné Jirko, co to je?Po nějakém textilu, který vy mi neštábal dýnko pasu. -------------------------------------------------------------------- Já: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Dnes na slušno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Cestou z práce, pomeranč už chtěl na sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Včera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Krasne jarni pocasi, tak snad uz to vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Já:Takže jsou na konec u tebe Víte? Rovnou si mě napiš do pořadníku zájemců....Dnes odpoledne byla chuť na něco menšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Včera i dnesTa se povedla Ty indexy a rafiky jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Cestou z práce, pomeranč už chtěl na sluníčko Furt jsou to krásné hodinky. Nejlepší spona na tahu, co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ty jsou ale paradni. Korunka, indexy...fakt krasa. Asi to jsou drobci, ne? 36mm?Děkuji, jsou to asi mé nejoblíbenější hodinky vůbec, ale mám je vážně jako sváteční Ještě menší - 30mm (bez korunky). Nicméně došlo na lámání chleba (a naživo je ten cifr úplně o něčem jiném): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Ta se povedla Ty indexy a rafiky jsou paradni. Díky, dneska panují v práci ideální světelné podmínky;) Tak jsem jich vzal mobilem víc Upraveno 29. března 2016 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Bronze Monster Tuna ... poprve na originl tahu ... a neni to vubec spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Pampadada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Jeste makam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Pampadada..Az vocaď vidím ten ubroušenej index na 30 - to byla nerezova branka na recepci, kdybys chtel vedet... ale jinak sedej gutt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 ...a porad mne bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky