Baker Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 To Baker: Konecne jsi po dlouhe dobe spokojenej.. Vid?! Ja ??? To snad nebudu nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Já nějak furt nevim... Co nevis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Co nevis ? Něco mi nesedí, poměr cifru k přefouklosti hodinek, tah nenavazující na koncovku, přijdou mi jak kdyby ukradli kus testosteronu machobrajtlím - jinak samozřejmě řemeslná preciznost z nich čiší, ale mam z nich optickej dojem podobnej předchozím menším PO. Divnej. Jak kdyby pustili designera Superoceanu na péóčka aby je poladil. edit: a abych to uvedl na pravou míru, jsou to jen takový plky, v ruce jsem je neměl Upraveno 15. února 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dnes polovojenský odpoledne s Traser Commander. Už se těším na cestu z práce. Vezmu to delší, ale zato horší cestou! Defík už je připravenej v průjezdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 pekne hodinky usoune, vypadaji skoro jako ty moje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 pam pam padam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 to bylo rychlý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 to bylo rychlý :-) njn tak to ma tebjt.Je to fakt poradnek kus zeleza.poradny toolwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 MM na isofrane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dneska klasika za tučňáka v kanclu. Nový ručky už nezakrývají indexy, safír taky pomohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 dnes na zelenym hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dnes poprvé .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Juraj, ty uz maj slusny rodokmen. Kdyz na ne po tech letech koukam, tak si rikam, ze se to povedlo. U pilotek proste plati, ze v zajmu autenticity mene je vice. Stavim se do rady az pujdou dal, prosim drz me v pameti. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 to bylo rychlý :-) to jo, 15:08 prodáno a v 16:18 už je má na ruce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Já dnes celej den Traser. Nakonec jsem se v tom sněhu zahrabal tak, že mne tahala další dvě auta. Nepomohla ani uzávěrka ani naviják. Domů jsem přijel mokrej jak myš....ale konečně zase trochu adrenalinu. Upraveno 15. února 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 MM na isofrane Jak ti to sedí na ruce? Neplandá to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dneska klasika za tučňáka v kanclu. Nový ručky už nezakrývají indexy, safír taky pomohl Kde si sehnal ty ručky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky