tano Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 kuncák7: pecka! Ta bila nema chybu. Gratuluji Martas ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tak ted na ruce toto.Si mi připomněl tu hodinkovnici, ať to nemusíš všechno tahat na ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Fortisbirka sehr gut, ale jesteze ta fotka konci dole tam kde konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tak po čase zase něco vložím. Dnes při sněžný projíždce 4x4 veteránem tyhle titánový Avengery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jedna pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Paráda, :-)já dnes venčil Plutony, ale ani fotku jsem nestihl, bylo hnusně... Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Fortisbirka sehr gut, ale jesteze ta fotka konci dole tam kde konci Jo, ted jsem si vsiml. Misto toho, at mne chvalite za prvni me pokusy MYCH fotek, tak si vsimnete tohodle :-)). Po 6,5 letech tady se snazim.Jinak diky za pochvalu, fortis je ma osudova znacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tak tohle jsou podle mě nejlepší aktuální flígry. Trochu návrat ke kořenům (standardně rozvržený bílý day/date), trochu ubrali na princovi (font čísel a hvězdičky) a je z toho geniální model.Naživo bych chtěl vidět ten sunburst dial.Převeliká gratulace.Diki pekne...mam z nich veľku radosť...ten sunburst plus dokonaly AR vytvaraju silny dojem... veľka vďaka hlavne gasovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jo, ted jsem si vsiml. Misto toho, at mne chvalite za prvni me pokusy MYCH fotek, tak si vsimnete tohodle :-)). Po 6,5 letech tady se snazim.Jinak diky za pochvalu, fortis je ma osudova znacka.Šikovnej si, příště vynecháš chlupatý stehno a bude to dokonalý. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Po delší době jsem zhřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jedna pracovníJarku to jsou kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) Paráda, :-)já dnes venčil Plutony, ale ani fotku jsem nestihl, bylo hnusně... Jarku to jsou kladiva Ď. Příště musím konečně bliknout dýnko s turbínou. Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Je čas udělat EDOXům pápá... a už to zase jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Posledni prirustek, ted koupen.Martine, gratuluju. Tyhle hodinky se mi vždycky líbily.Ať ti dobře slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 skvele ? skvele ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 skvele ? skvele ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 skvele ? skvele !IMG_20170112_214450.jpgUz jsi zkousel ten oyster? Rozdil vuci darth tunam, krom velikosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajs.mtb Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Tak ted na ruce toto.Fortis Král Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky