Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Ja dnes toto.Pribram -8.

A Honzo, tos pritlacil slusne, tyhle "monstra" uvidim rad nazivo.

Jsem neskutečnej debil a blbec všech blbců futrál - toť na úvod.

Ale mé smysly se pomalu uklidňují mysl se zklidňuje, můj chronozápal se dostává do normálu. Dostavuje se pocit naplnění a všechny životní funkce a má psychyka se zklidňují. Právě jsem pravděpodobně došel ke světlu na konci tunelu a našel jsem ho a vstoupil tam. Cítím se jako znovu zrozený - a to vše kvůli 275 gramům ušlechtilé oceli a kousku safírového skla. Jak prosté a jak dlouho jsem po té trnité cestě musel jít. Jsem hodinkově naplněn a pevně doufám, že jsem došel až na konec své cesty a našel jsem se a mám své kombo dokonalosti. Pevně doufám a prostě to tak už musí být.

Asi to nebude problém - tyhle mi asi nějakou dobu vydrží.

Hawgh

post-5320-0-71031700-1484995509_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem neskutečnej debil a blbec všech blbců futrál - toť na úvod.

Ale mé smysly se pomalu uklidňují mysl se zklidňuje, můj chronozápal se dostává do normálu. Dostavuje se pocit naplnění a všechny životní funkce a má psychyka se zklidňují. Právě jsem pravděpodobně došel ke světlu na konci tunelu a našel jsem ho a vstoupil tam. Cítím se jako znovu zrozený - a to vše kvůli 275 gramům ušlechtilé oceli a kousku safírového skla. Jak prosté a jak dlouho jsem po té trnité cestě musel jít. Jsem hodinkově naplněn a pevně doufám, že jsem došel až na konec své cesty a našel jsem se a mám své kombo dokonalosti. Pevně doufám a prostě to tak už musí být.

Asi to nebude problém - tyhle mi asi nějakou dobu vydrží.

Hawgh

DSC_0700.jpg

ty znam, ty mam, ty sou bozi, gratuluju
Odkaz ke komentáři

Tykokso, co to je? Ty máš GMT? Gratuluji k chlápácké akvizici!

Jo, pár dní zpět jsem se rozhoupal. Z všech X kusů to hodlám zredukovat na dva-tři kusy a snad budu mít chvíli klid ( :D )

Pěkný!

Jsi tu vteřinovku malinko nestihl: :lol2:

Díky! Nejen vteřinovku, i minutka potvora vofous drzhla :D

Mimochodem ses taky pěkně rozjel! Moooc pěkné tooly! ;)

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...