Honza.manta Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Lunette Noir Pěkný!Jsi tu vteřinovku malinko nestihl: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Není zač - já taky malinko přitlačil na pilu. DSC_0686.jpgNo, tomu říkám přitlačit na pilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ja dnes toto.Pribram -8.A Honzo, tos pritlacil slusne, tyhle "monstra" uvidim rad nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 ja vcera domu z chronopivka stylove ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 ja vcera domu z chronopivka stylove ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 On da ród... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Je fajn mit ruzne tahy a menit, kdyz na vas prijde chronodeprese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Není zač - já taky malinko přitlačil na pilu. Moc pěkné Honzo. -------------------------------------------------------- U nás na dvoře ....Modré sobotní dopoledne (i den v týdnu je modrý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ja dnes toto.Pribram -8.A Honzo, tos pritlacil slusne, tyhle "monstra" uvidim rad nazivo. Jsem neskutečnej debil a blbec všech blbců futrál - toť na úvod.Ale mé smysly se pomalu uklidňují mysl se zklidňuje, můj chronozápal se dostává do normálu. Dostavuje se pocit naplnění a všechny životní funkce a má psychyka se zklidňují. Právě jsem pravděpodobně došel ke světlu na konci tunelu a našel jsem ho a vstoupil tam. Cítím se jako znovu zrozený - a to vše kvůli 275 gramům ušlechtilé oceli a kousku safírového skla. Jak prosté a jak dlouho jsem po té trnité cestě musel jít. Jsem hodinkově naplněn a pevně doufám, že jsem došel až na konec své cesty a našel jsem se a mám své kombo dokonalosti. Pevně doufám a prostě to tak už musí být.Asi to nebude problém - tyhle mi asi nějakou dobu vydrží.Hawgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 za chvilu se zenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Jsem neskutečnej debil a blbec všech blbců futrál - toť na úvod.Ale mé smysly se pomalu uklidňují mysl se zklidňuje, můj chronozápal se dostává do normálu. Dostavuje se pocit naplnění a všechny životní funkce a má psychyka se zklidňují. Právě jsem pravděpodobně došel ke světlu na konci tunelu a našel jsem ho a vstoupil tam. Cítím se jako znovu zrozený - a to vše kvůli 275 gramům ušlechtilé oceli a kousku safírového skla. Jak prosté a jak dlouho jsem po té trnité cestě musel jít. Jsem hodinkově naplněn a pevně doufám, že jsem došel až na konec své cesty a našel jsem se a mám své kombo dokonalosti. Pevně doufám a prostě to tak už musí být.Asi to nebude problém - tyhle mi asi nějakou dobu vydrží.HawghDSC_0700.jpgty znam, ty mam, ty sou bozi, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 za chvilu se zenim Hadam sa miestny RLX ambasador neplanuje zenit v Blancpainoch ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) za chvilu se zenim Toz gratulace! :-) Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Dobře vybral... gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 za chvilu se zenim Jsem trochu zmatený - nedávno jsi psal, že se budeš vdávat,Tak jak to vlastně je? A gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Tykokso, co to je? Ty máš GMT? Gratuluji k chlápácké akvizici!Jo, pár dní zpět jsem se rozhoupal. Z všech X kusů to hodlám zredukovat na dva-tři kusy a snad budu mít chvíli klid ( ) Pěkný!Jsi tu vteřinovku malinko nestihl: Díky! Nejen vteřinovku, i minutka potvora vofous drzhla Mimochodem ses taky pěkně rozjel! Moooc pěkné tooly! Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Tož tak to tě vítám v klubu! Ať to dneska všecko klapne a hlavně ať vám to vydrží. Se mnou to žena táhne už přes 10 roků. Svatá to žena :-)za chvilu se zenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky