rado2711 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Tak lacné a pritom si ich stále moc užívam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Ne.Je to dost osobní. Asi bych neunesl kritiku, tuším že bych se urazil a zase končil.OK, to chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 A jede se na srázek sadnú ti, čo v porovnaní so SARB ? viem neporovnateľné ale predsa by ma zaujímali tvoje postrehy, vďaka a vidím že užívaš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Hm, Timex Expedition, impulzivní výměna na Chronomagu. Původně na kůži, dnes na NATO - sluší jim víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 sadnú ti, čo v porovnaní so SARB ? viem neporovnateľné ale predsa by ma zaujímali tvoje postrehy, vďaka a vidím že užívaš... No, asi to záleží na úhlu pohledu. :-) Oboje jsou typově podovné a srovnatelně pohodlné hodinky (Sarby asi krapet pohodlnější). Třeba ciferník, ručky, indexy i pouzdro samotné mají Expy 100% dokonale provedené, u Sarbů se drobné nedokonalosti najdou. Naopak třeba tah, no... plechový Oyster u Rolád je prostě mr*ka, co si budem, ale mě se to líbí.. zato tah na Sarbech je naprosto famózní, ani nevím, jestli jsme měl v/na ruce lepší... takže v klidu srovnatelné a přitom naprosto nesrovnatelné hodinky... (jo a cena/výkon nezohledňuji ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Couračka do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Konečně. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Dneska ma novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Big crown klasika nejvetsi:-)) Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Já dnes VC na natu.Tolik zábavy za pár dukátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Dneska závodnicky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 kuncák7: pecka!!! Jsem rad, ze jsem je mohl vyzkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 léčba chřipajzny pomocí MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 (upraveno) Super foto. Pokud máš ještě plechový nodate, tak je to nejpohodlnější kombo vůbec Díky, nodate by se snad taky někde našly, ale Expy mi jsou na nošení mnohem pohodlnější. Upraveno 27. ledna 2017 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Bál jsem se, jestli půjdou neonky a piran? dohromady, ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Dneska ma novinkaMartine gratuluji. Tolik jsi je chtěl, tak konečně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Já dnes při pátku takto .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Dneska hujery.. Odesláno z mého LG-H735 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky