MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 To je dobry kombo, za me urcite oboje Edit: abych jenom neplevelil, pridavam fotku. Slavim. Tak krásný korunky, to by ses mohl i obejít bez 556i. Vím o někom, kdo by je hned koupil. Jinak nevím co slavíš, ale gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Tudor 79090 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Bohužel tě musím zklamat.Muž činu možná, ale hrozně nerozhodnej.Já je snad budu muset koupit oboje. Nerozhodnej muz cinu - kup oboje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Nerozhodnej muz cinu - kup oboje :-) já už bych fakt aji oboje koupil, ale ne nový. To už je fakt moc ranec na moje skromné možnosti. Jenže nikdo je nechce prodat ani jedny. Což ovšem asi svědčí o tom, že nebudou ani jedny úplně špatný. Bylo by to samozřejmě ideální, ponosit oboje a vidělo by se. Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Nemám žádné oblekovky takže do divadla jsem vzal Pobědy po dědovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Zjistil jsem, že datum nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Panda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Vyzved jsem zásilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 kazdoranni dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Panda :-)Jsou nádherný! Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Včera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dost dobrá zásilka!!! Vyzved jsem zásilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 vitez, uz jsem je den nemel, tak at nemusi na vrtic... a krom toho si hraju s novou hrackou, no, fotak pro detaily to moc nebude, sve kvality snad ukaze v exterieru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 (upraveno) Vyzved jsem zásilku Blanton´s je OK aj keď mám radšej single malt (vlastne je to USA single malt) ale tie EXPA nemajú chybu ale len po sarb .... Upraveno 30. ledna 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Blanton´s je OK aj keď mám radšej single malt (vlastne je to USA single malt) ale tie EXPA nemajú chybu ale len po sarb .... Tak tohle je single barrel... single malt se týká podle mě jen skotských whisky.. A Expy skutečně nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Dnes byly Casia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Po delší době byl čas vyvenčit lva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Ty blaho. Ty jsem mel taky. Moje prvni hodinky, myslim s kocourem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky