snake Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Je to vidět.. kus masivního plastu odolného asi vůči všemu co, kde mas R?Mudmastery jsou super-bavi me...ale rolexky me bavi taky...stridam-prikupuju-menim,ale tyhle mi nejak zatim zustavaji...ale vsak se zname-aspon teda ja se znam a neco jako hodinky na furt ja nehledam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Stále a jen.. už by to chtělo změnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 avšak to asi budou ty 40mm, nebo?No, vypadají malé, ale plete mě, že na webu jsou pořád jako pre-order, jestli se nepletu Sent from my XT1063 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulg Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 vecer pri cajiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 parada - hod to i do vlakna co nosi nase polovicky:-))Zitra udělám lepsi foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Dik - ja ten odklad beru jako dietni obdobi do doby, nez se vzpamatuje moje cashflow. Proto je nebudu nosit, protoze kdyby prisla bida a nouze, at jsou ve stejnym stavu jako pri koupi To nevydrzis. Ja si taky poridil PAMy na narozky o rok a pul dopredu a jak to dopadlo? Samozrejme jsem je vytahl hned Proste uz je mas, tak proc si je odpirat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Dobre to mas sefko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Ja a ma drahaHezký hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Dlouholetej sen dosel ke konci . Ted budou chrapat v krabici az do mejch ctyricatin . Když se objevily v prodeji, koukal jsem na ně jako blázen a přemýšlel, co bych měl udělat, abych je mohl nosit.... nemůžu, jsou velký a tak pro mě, narozdíl od Tebe, budou jen doživotním snem. Jsem odkázaný na prťavý Rolexy. Moc gratuluji, tyhle jsou jedny z nejlepších hodinek ve všech ohledech. Pokud vydržíš do narozenin, tak budeš machr.....já bych to nedal. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) ted sem videl uplne stejny v Narcos treti serie:-)) Orienty jo? Ktery dil kdyžtak, rad se kouknu Upraveno 25. září 2017 uživatelem ARMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Dik - ja ten odklad beru jako dietni obdobi do doby, nez se vzpamatuje moje cashflow. Proto je nebudu nosit, protoze kdyby prisla bida a nouze, at jsou ve stejnym stavu jako pri koupi Si je do té doby preventivně oservisuj a budeš je mít jak fungl :> Upraveno 25. září 2017 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 ranni radosti odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 TudorTuesday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 PAM + kocour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Pracovne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 ...a při tom taková blbost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Za volantom Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Dnes za Béé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky