Jaro Uš Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Klasický BéVéPéčko v japonský plechovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 vymeteno z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Večerní Eterna Kontiki three hands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Dnes na pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 "Železničářské" potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 milomac vypadají moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 kde couráš v tatrách?Jsme v Lipt.Mikulasi, ale foto je z výletu na Hrebienok a k vodopadum. Vrcholy nad malej jeste nedává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Do práce IMG_8160.JPGHezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Po čtyřech letech marného hledání a čekání, jsem se konečně dočkal! Jsou TOP a daleko lepší než, kdejaké jiné pilotky od zvučných značek. Budou fotky a bude i recenze, jen to chce čas, ať se to neuspěchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 (upraveno) milomac vypadají moc dobře Díky, a to jsem se jich musel napoprvé zbavit, že jsou mi velké, abych se k nim znovu vrátil, protože jsou mi akorát - myslím, že v tomhle tady nejsem sám Upraveno 23. června 2018 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Po čtyřech letech marného hledání a čekání, jsem se konečně dočkal! Jsou TOP a daleko lepší než, kdejaké jiné pilotky od zvučných značek. Budou fotky a bude i recenze, jen to chce čas, ať se to neuspěchá. Vypadají dobře a zajímavý jsou.Tak ať dobře sloužej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Díky Míro, jedny z mála, co na živo vypadají lépe než na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Jsou proti LLD takové víc učesané, společenštější, civilnější, nebo jak to nazvat. Z mého pohledu ty indexy tomu dávají ty nenápadné kouleHlavně ten "panda" cifr tomu přidáváJsou super, strašně se mi líbí. Ale ta datumka to naprosto zabíjí... já dneska orisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Ako vzdy O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Od čtvrtka nějak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Jako vždy v běžný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Jsme v Lipt.Mikulasi, ale foto je z výletu na Hrebienok a k vodopadum. Vrcholy nad malej jeste nedává tipoval jsem to,že je to Hrebienok . Ceka me to v srpnu na týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Ako vzdy OKrása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Zase jednou větrám stopky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky