zceyee Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Kde Ti to prší,u nás na Teplicku -Sahara.Mnichov, celej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 rlx.jpgPěkná fotečka, Radiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 sport2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 (upraveno) Rolex... Edit: Sakra, jsem tam zapomněl přihodit stravenky, tak příště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. července 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Jeronimo, nadherna hodinkovnice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Já, že mi pochválíš aranžmá ala Leoš Mareš nebo Rytmus a ty mi chválíš hodinkovnici. Ne, tak je fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 No nevim....vypadá to na snobárnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 (upraveno) O to šlo přece. Ber to jako nadsázku. Sám takové chování moc nemusím. Edit: Přece tu nebudu fotit umakartové jádro. Upraveno 22. července 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Muzes si ho za ty prachy vyzdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Hele, dneska sem sjel asi 3x album od Rytmuse Bengoro a fakt me to bavilo, Leose nemusim, trendy nesleduju. Ale ta hodinkovnice je fakt bezka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Rolex... Edit: Sakra, jsem tam zapomněl přihodit stravenky, tak příště. tomu říkám stylové zátiší ;-) ..ještě klíčky od bentley a trochu pudru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Muzes si ho za ty prachy vyzdit Nechci. Chci bydlet jinde, ale na to mi to co mám na stole nestačí. Hele, dneska sem sjel asi 3x album od Rytmuse Bengoro a fakt me to bavilo, Leose nemusim, trendy nesleduju. Ale ta hodinkovnice je fakt bezka. Co se muziky týče, tak já jsem úplně mimo proud. Hodinkovnici jsem tady jako novou od místního člena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 tomu říkám stylové zátiší ;-) ..ještě klíčky od bentley a trochu pudru...Vidíš, na klíče od oktávky jsem taky zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Edit: Přece tu nebudu fotit umakartové jádro. Klíče od oktávky, umakart, stravenky a primky, to by šlo Český sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Klíče od oktávky, umakart, stravenky a primky, to by šlo Český sen.Tak určitě a foto z dovolené v jugošce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Nostalgie neškodí .-)Nedele odpoledne,decka spi,venku prsi a Rolex Vas uz nebavi...lekem je krasnej cifernik starejch breitlingu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Hezký den to byl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 I Omega umela pekny ciferniky...jsem zvedavej na uplne novy bondovky a jejich vlnky...s temahle zatim velka spokojenost Na co jeste docela rad a casto vzpominam byly Herculesy od Breitlingu-nadherny hodinky...no jo-konec nedelni siesty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky