Micey Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Sorry, double. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Dilema v Holomoci. Pivo celkem hnusny, ale krasna servirka.. jeste jedno, nebo jinam?2639701F-8E89-46CD-84FB-1E514702BBE0.jpeg Edit: Aaale, co se servirkou. Zamilovane cumet muzu i na lepsi pivo:)Vzít servírku jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Tak to bych musel vypadat jk Pitt pred patnacti lety a mit na ruce aspon zlaty rolady, obavam se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Před měsícem Zenith, před týdnem, včera, dnes, zítra asi zase Zenith, aj, furt dokola, už je pomalu čas na nový kousek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Druhej měsíc furt to samý. Jako Tooly dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Afri, todle sou po dlouhy dobe fakt zajimavy novy hodinky. Ten brus zeru a rovny nozky jsou libustka.. Lahudka ovsem asi bude vymena tahu, respektive nandavani zpet.. Jen me mate ten schudek mezi koncovkou tahu a nozkama pouzdra, je to uplne nafest, nebo se to trochu hejbe? Neni mi jasny, proc by to neudelali uplne presne licujici.. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Afri, ty uz je mas mesic? Nelakujes nas? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Před měsícem Zenith, před týdnem, včera, dnes, zítra asi zase Zenith, aj, furt dokola, už je pomalu čas na nový kousek :-) Co to bude? Uz mas neco vyhlidnuto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Teda nic jsem od toho necekal,ale jsem z nich uplne nadsenej. Jak kdybych si poridil kdovijaky skvosty. Jsou skvely ?. Asi jsem fakt nemocnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Jo, a ani nemam vycitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Určite je Vám všetkým jasné z foto, ze sme v Budapešti na loďke...teda to bol zámer priblížiť atmosféru mesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Afri, todle sou po dlouhy dobe fakt zajimavy novy hodinky. Ten brus zeru a rovny nozky jsou libustka.. Lahudka ovsem asi bude vymena tahu, respektive nandavani zpet.. Jen me mate ten schudek mezi koncovkou tahu a nozkama pouzdra, je to uplne nafest, nebo se to trochu hejbe? Neni mi jasny, proc by to neudelali uplne presne licujici..Jsou na fest a teprve včera s lupou jsem objevil že jsou uchyceny do strany pouzdra dvěma šroubky, takže docela alchemie. Právě že díky tomu že se nehybají, tak lícují parádně oproti volným které jsou po čase nošení pokaždé jinak a ano, mají je mírně vystouplé od zbytku pouzdra. Objednávám k nim gumáka, který má úplně jinou koncovku údajně, tak při výměně budeme chytřejší co se tam vlastně děje :-) To kuncák7: Myslíš že ne? :-) To Topkan: Hm, něco mě už napadlo, no určitě to musí být levné.. :-) Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Tak to bych musel vypadat jk Pitt pred patnacti lety a mit na ruce aspon zlaty rolady, obavam se..Je to boj no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Vecerni rychlovenceni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Dilema v Holomoci. Pivo celkem hnusny, ale krasna servirka.. jeste jedno, nebo jinam? 2639701F-8E89-46CD-84FB-1E514702BBE0.jpeg Edit: Aaale, co se servirkou. Zamilovane cumet muzu i na lepsi pivo:)To mne opravdu rmouti, jelikoz ten pivovar vlastni kamarad. Vari nekolik druhu, tak treba by chutnalo jine Je ale fakt, ze uz jsem tam hodne dlouho nebyl, tak vlastne ani nevim jak to jeho pivo chutna letos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 diky, to potesi, ponosim je casteji ;-) okazde ti je musim pochvalit. Jsou vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Fruitracer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Koukám, že to ovoce vynáší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Nějáká novinka? Jsou parádní ale zasloužily by lepší foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky