Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Afri, todle sou po dlouhy dobe fakt zajimavy novy hodinky. Ten brus zeru a rovny nozky jsou libustka.. Lahudka ovsem asi bude vymena tahu, respektive nandavani zpet..;)

Jen me mate ten schudek mezi koncovkou tahu a nozkama pouzdra, je to uplne nafest, nebo se to trochu hejbe? Neni mi jasny, proc by to neudelali uplne presne licujici..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri, todle sou po dlouhy dobe fakt zajimavy novy hodinky. Ten brus zeru a rovny nozky jsou libustka.. Lahudka ovsem asi bude vymena tahu, respektive nandavani zpet..;)

Jen me mate ten schudek mezi koncovkou tahu a nozkama pouzdra, je to uplne nafest, nebo se to trochu hejbe? Neni mi jasny, proc by to neudelali uplne presne licujici..

Jsou na fest a teprve včera s lupou jsem objevil že jsou uchyceny do strany pouzdra dvěma šroubky, takže docela alchemie. Právě že díky tomu že se nehybají, tak lícují parádně oproti volným které jsou po čase nošení pokaždé jinak a ano, mají je mírně vystouplé od zbytku pouzdra. Objednávám k nim gumáka, který má úplně jinou koncovku údajně, tak při výměně budeme chytřejší co se tam vlastně děje :-)

To kuncák7: Myslíš že ne? :-)

To Topkan: Hm, něco mě už napadlo, no určitě to musí být levné.. :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Dilema v Holomoci. Pivo celkem hnusny, ale krasna servirka.. jeste jedno, nebo jinam?:)

attachicon.gif 2639701F-8E89-46CD-84FB-1E514702BBE0.jpeg

Edit: Aaale, co se servirkou. Zamilovane cumet muzu i na lepsi pivo:)

To mne opravdu rmouti, jelikoz ten pivovar vlastni kamarad. Vari nekolik druhu, tak treba by chutnalo jine ;)

Je ale fakt, ze uz jsem tam hodne dlouho nebyl, tak vlastne ani nevim jak to jeho pivo chutna letos...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...