snake Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 snake: bych chtel vidět někdy tu tvoji kabelu v kompletu. :-DNic moc-znam horsi pacienty,ale pred chvilkou jsem zase neco koupil...ani nevim proc,ale mam to
vietor007 Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Dnes to boli Pepsi SKX bez Pepsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
beeman Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 velmi pekne, pacia sa mi ;-) Dnes to boli Pepsi SKX bez Pepsi.B524A775-0B22-404F-9F62-AB0BCE6171B4.jpeg
siwi Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2018 Po komplikacích s objednávkou, dostupností/nedostupností a třítýdenním čekání na mě opravdu jedny zaprášené nenošené třístovky zbyly :-)No nekecej!!! Tys je fakt sehnal?! To je pecka. Gratuluju. Rozepsal ses někde o těch trampotách při jejich shánění? Jaké jsou tvoje první dojmy? Povídej, přeháněj, ale hlavně užívej.
Fajkus Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Dvě ze včerejška. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Strela super! Videl jsem vcera v TV :-)
Daemonultimate Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Všem hezkou sobotu, u nás prší, vypadá to na celej den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tak Marviny, jo? Strasne jsem po nich pokukoval, nekolikrat jsem je mel v kosiku... a nakonec nikdy nekoupil :-) Pokud jsem neco neprehledl, tak jsi asi jediny odvazlivec na foru! Uprimne gratuluji, jsou fakt super!!! Dojmy z noseni?
ATOM Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 primky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Tak Marviny, jo? Strasne jsem po nich pokukoval, nekolikrat jsem je mel v kosiku... a nakonec nikdy nekoupil :-) Pokud jsem neco neprehledl, tak jsi asi jediny odvazlivec na foru! Uprimne gratuluji, jsou fakt super!!! Dojmy z noseni?Jsem debil... samozrejme Marlin, ne Marvin
snake Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Rano jsem zacal s pilotkama,ale asi prezuju ... vypada to na uprsenej den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 @Dee Jak pise malej vlcacek, taky bych rad vic info. Vypadaji super.
farkyostrava Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 satisfied bastard ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vietor007 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Neboj sa, dobre sa ti o ne staram ozvem sa az pride ich cas velmi pekne, pacia sa mi ;-)
cema Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Po dlouhé době zase na ruce. Radost.;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Konečně mám Géčka v normální velikosti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pitris.k Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 (upraveno) Tento víkend je ponosim a pak jdou na ruku někoho jiného. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2018 uživatelem Pitris.k
Doporučené příspěvky