Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Nadšení z nové akvizice, tak mějte se mnou prosím pár dní strpení.

Per to sem.

Měl sis je ale pořídit před uzávěrkou kalendáře!!!

Odesláno

Vit: díky. Letos jsem to bohužel propásl, nebyl čas, ale když vidím ty skvělý fotky co jste tam všichni poslali, tak by to stejně nemělo žádný smysl.

post-21215-0-14938300-1539092084_thumb.jpeg

Odesláno

Vit: díky. Letos jsem to bohužel propásl, nebyl čas, ale když vidím ty skvělý fotky co jste tam všichni poslali, tak by to stejně nemělo žádný smysl.

nadherna fotka!
Odesláno

...

Jestli to pořád takhle válcuje telefon + appka, tak to vypadá fest dobře. Mě osobně se ty tmavé fotky líbí. A ty Tudory an nich mimořádně vyniknou, palec hore.

Jinak já celý den SDLR.

Odesláno (upraveno)

Díky pánové. Ano, tohle je všechno z telefonu. Na foťák není čas, ale mám z nich radost, tak se chci podělit.

Rolády skvělé. Jednou snad...

Edit: doma se mnou tuhle radost bohužel nikdo nesdílí =D

Upraveno uživatelem shewcza
Odesláno

Zbytečně se podceňuješ.

Odesláno

Jestli to pořád takhle válcuje telefon + appka, tak to vypadá fest dobře. Mě osobně se ty tmavé fotky líbí. A ty Tudory an nich mimořádně vyniknou, palec hore.

Jinak já celý den SDLR.

Hmmm, člověk tu půl dne není a hned takovýhle pecky! Máte to moooc pěkný. Oba :palec hore:
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...