slava23 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Na vlky z limitky jsem zatím nedosáhl, tak prozatím mám vlky od Brajtlingů?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Libi se me jak menej barvu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Už jsou zase na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Dnes v továrně s B na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
slava23 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Pěkný, dobře ti sedí. To je PVD úprava?
StefanM Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 (upraveno) Áno, pvd. Oceľové som už mal, tieto v kombinacii s hnedým remeňom su viac military než oblekovky. Pri oceľových som to vnímal opačne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. ledna 2019 uživatelem StefanM
honza71 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Porad. Jen je budu muset umyt, uz to zacina bejt vostuda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 no vidíš .... taky ti kytka jede ..... můžeme založit vlákno "hodinky a kytky"
M-72 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Elektrická kytka ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 no vidíš .... taky ti kytka jede ..... můžeme založit vlákno "hodinky a kytky"To je zásluha polovičky. Já tam jenom strčil pazouru, bo je to u okna a jinde tu mam světlo napikaču.
xbraj19 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Stejně jako celý týden. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Hodinky a kytky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 tak jsem se jich po 4 letech konečně dočkal ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vítek75 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Dneska totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Na víkend zase bronzovky. Ta pětidenní rezerva je k nezaplacení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Ty se mi z těch všech Tvejch Wardů líběj jednoznačně nejvíc.
strong Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 (upraveno) "Plesnivky" EDIT: sorry same sa mi to otocilo o 90 stupnov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. ledna 2019 uživatelem strong
dawe009 Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2019 Dnes na okruhu s Moonama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky