Kid_A Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 (upraveno) Sem nejak fixovanej na plastovy sklicka:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2019 uživatelem Kid_A
Violoncello Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 JL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Violoncello Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 JL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZZalesky Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Hezký víkend všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Filip.J: ano kolego :-)Byl jsem tam několikrát na Vandru i jenom tak, ale už je to dlouho :-) Tenhle vkusný řemen je posouvá o třídu výš. Hezké.Díky. Měl jsem tady na Chronomagu období, kdy jsem měl na ruce řemen dražší než hodinky, a tohle k tomu má blízko :-D----------------Dnes i navzdory jarně se tvářícímu sluníčku byla kosa jako prase. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 A ještě tedy dneska něco pro mě méně obvyklého. A musím říct, že celkem dobrý. IMG_2611.jpgJé, na tyhle si pamatuju z loňského focení. Vzpomínám si, že mě tehdy hodně zaujaly.
Liqid Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Céčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Hákuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Bronzovky v Plechárně na extralize Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Putovne Davosy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wolfesh Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Na chvíli na ruce Seiko Ananta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Jen směle dál, třetí fotka a třetí hodinky... Jedna z dopolední pilotáže, ať nejsem OT...
Dokusan Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Nechal jsem se inspirovat Shewczou a vyslapl si na stejný hrad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky