farkyostrava Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Blee ale znam par kluku pro ktere je invicta top a jako jsou schopni se je i fakt koupit za vic nez 1500 kace a maji doma "sbirku" :-D
M@chino Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 ... víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZZalesky Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Hezky vikend vsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Baví, ani špatný datum mě nerozhodí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JMK Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Invictu nosí i Arnie takže je hustá. Kdyby ji nosil Chuck Norris bylo ny to HH:-) Mně nevadí.
kartagos Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Krásný to máš Míro , já dnes takhle a datum neřeším :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 (upraveno) Díky, taky jsem teda ještě vytáhl světlý a taky nejsou vůbec špatný. Kua to je zas dilema. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. března 2019 uživatelem MíraMíra
ATOM Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Decka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Na kácení stromů jedině Suunto :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Odesláno 2. března 2019 Invictu nosí i Arnie takže je hustá. Kdyby ji nosil Chuck Norris bylo ny to HH:-) Mně nevadí.no arnie neni zrovna proslaveny vytribenym vkusem ze :-)
Doporučené příspěvky