Dokusan Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Taky pepsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 PAM na chvíli z ruky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 PAM na chvíli z ruky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Taky pepsi. Spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) To Míra.MiraJsem říkal,že to bude velikostně v pohodě! Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem bob.zizka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Spokojenost?Zatím veliká. Bál jsem se trochu výšky, ale je to v pohodě a líbí se mi moc.To Míra.MiraJsem říkal,že to bude velikostně v pohodě!Měl si pravdu, sedí uplně v pohodě. Moony musí ještě chvilku počkat, ale stejně je jednou budu zas potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 V zalozni Takze uzs sehnal? Tak gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 To Míra.Mira Sedí parádně! Gratulation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Pilot za volantem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Zatím veliká. Bál jsem se trochu výšky, ale je to v pohodě a líbí se mi moc.Měl si pravdu, sedí uplně v pohodě. Moony musí ještě chvilku počkat, ale stejně je jednou budu zas potřebovat. Tak vítej :-). Jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Taky pepsi. gratulace pane!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tymto oficialne zahajujem leto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) To Míra.Mira Sedí parádně! Gratulation gratulace pane!!!!Tak vítej :-). Jsou paradniDíky, jsem spokojenej. Ještě musím zkusit ten rubber Vanguard. Vypadá fakt dobře.Na léto bomba. Jak se ale znám, tak stejně zůstanou na kovu. Kdyby někdo ten rubber moc chtěl, tak bych ho asi pustil. Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Namísto loďky bys tam měl mít zapřažený labutě ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Všem hezký víkend Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Tymto oficialne zahajujem leto!Hezkypekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Ty woe, vždyť chodíš do práce 4 dny :-))))No jo, ale s tou sešroubovanou haxnou se z ní vždycky odpoledne belhám jako starej dědek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Taky pepsi. Poslední dobou, jak vidím tyhle Tudory, srdce mi poskočí. Gratulace, Míro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 (upraveno) Míro krása, tak ať dlouho slouží :-) Já včera i dnes ..LHC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. dubna 2019 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky