blackwhit Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Sinn a krasy italskych jezer... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Po týdnu zase TAGy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bradkoun Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Taky TAGy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Hezky Honzo. Gratulace.Dekuji. Jsem z nich urvanej, byt cesta k nim vedla pres jeden nepovedeny nakup Cartier, potom fakt, ze uz nebyly k mani jedny GO, ktere mi mely nahradit Reverso. Tak jsem se rozhodl realizovat plan, kterej mam v hlave uz hodne dlouho. Kombo ze tri Girard Perregaux: Sea Hawk + Laureato + 1966 (zbyva poridit,idealne ve fg)No parkrat s nima tady jeste zaprudim Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 zahrádka posečená, jsem si udělal slušnou žízeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Pořád - ve dne - v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Sice me schvatila nejaka rymycka tedka,ale jeste ziju Nove Seika me probudily. \konec sarkasmuRýmička? Tvl. Tak to já už druhý týden ležím s nějakou dyspepsií a dráždivým tračníkem. Myslím budu muset změnit živitele. V místní spalovně hledají topiče, prej pohodová práce. Ja neska modraky. Fotka z lepsiho pocasi a s bonusovou fcelou.Hrubá fotka. .........Přidám něco ze včerejší nealko párty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Krásný hodinky,pro mne nejhezčí AP A ten prsten nemá chybu.To je univerzitní ze států?Ne, to je delany na zakazku od jednoho moc sikovnyho zlatnika. Stravili jsme na tom rok a zamestnali snad 1/4 republiky, ale stoji to zato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 SSG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 S gumou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 módy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Ne, to je delany na zakazku od jednoho moc sikovnyho zlatnika. Stravili jsme na tom rok a zamestnali snad 1/4 republiky, ale stoji to zato. Ja myslel, ze ho mas za Stanley Cup :-). AP jsou proste klasa... Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Ne, to je delany na zakazku od jednoho moc sikovnyho zlatnika. Stravili jsme na tom rok a zamestnali snad 1/4 republiky, ale stoji to zato. Kamarád vystudoval v USA a má podobný kousek.Tož máš hodně šikovného zlatníka.Kamarád je rovněž zlatník z Bouzova,jen mi prsten slibuje již 5 roků,tak snad ho do mých 50-ti stihne udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Pokračování seriálu ?kafe na schodech?, díl třetí. Zpetne gratuluji, tohle jsou kraaasny hodinky! Hodne muziky za fajn peniz.. Vice takovych zajimavych kousku na forum, hned by to tu bylo zajimavejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ananas Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Nebudte kruti:-) kolega se chce pochlubit, ale nechce si kazit investici no:-)))Tak fólie to je prej minimálně dalších dvacet navrch...jinak prodávat nehodlám a kdyby náhodou tak budu nejlevnější na světě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Kamarád vystudoval v USA a má podobný kousek.Tož máš hodně šikovného zlatníka.Kamarád je rovněž zlatník z Bouzova,jen mi prsten slibuje již 5 roků,tak snad ho do mých 50-ti stihne udělat Tenhle je kapku slozitejsi, nez ten co se dava ve statech na uni. Jo Mira je dabel, vzal to jako vyzvu, sel do toho po hlave, dokazal temer nemozny, za coz jsem mu vdecnej. Je to na hrane toho co vubec lze fyzicky vyrobit a pouzity techniky jsou v nekterejch pripadech stary nekolik staleti. Pripadne mi napis do sz, poslu Ti kontakt, urcite se bude rad podilet i na Tvym kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky