Karussell Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Uzasne jednoduchy. Fakt se povedly:-))Az na to nato pane Kide, to uz je hodne velkej freestyle :-) Andy, Reverso je proste TOP, krasny osvezeni ve zdejsim mainstreamu...
Vit Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Nejsou uplne spatny...a 80 hodinova power reserve...luxus:-)) Líbí se mi kombinace pískovaného pouzdra a old radium lumi.Měl jsem to na DIEVAS a rád na to vzpomínám.
Kid_A Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Az na to nato pane Kide, to uz je hodne velkej freestyle :-) Hodinky jsou delany na nato:-) jeste hledam to ve spravne barve:-))) Líbí se mi kombinace pískovaného pouzdra a old radium lumi.Měl jsem to na DIEVAS a rád na to vzpomínám.Souhlas, pusobi to o trochu min "nasilne" nez u nekterych novych "retro" kousku.
dawe009 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Na autosalon ve Frankfurtu něco německého..
Moty Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Dnes na divoké vodě s Vostokama od Vortexe, díky! Ciwe, Roudnice
honza71 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Ja dnes taky hranate. Nic jineho vlastne netreba, perfektne univerzalni hodinky Perfektni ano, ale universalni ???
8ball Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 (upraveno) Ve zdejší konkurenci totální low end , ale 5ky dělají radost vždy Upraveno 10. září 2019 uživatelem 8ball
bandicoot Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 (upraveno) Perfektni ano, ale universalni ??? Oblekovky jsou to jasné. Vzhledem k původu jsou to nepochybně hodinky i sportovní, skoro bych řekl G-Shocky tehdejší doby, stačí překlopit. 30m WR, kterou Reversa mají, je dle manuálu dostatečných na plavání, chce to jen vodotěsný řemen a hurá do vody. No a má to číslice a modřený ručky... hele já tam vidim i ducha pilotek Upraveno 10. září 2019 uživatelem bandicoot
AndyAaron Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Perfektni ano, ale universalni ??? Nez jsem se stacil rozhoupat, tak to Bandi vystihl presne. Puvodne sportovni hodinky, to bez debaty. Plavat toho zas tak nenaplavu (s Doxama jsem za dva roky jeste ve vode nebyl) no a k pilotkam to taky nema daleko. Teda ne k tem, co jsou ted zname z 2. sv. valky, ale takove echt pilotky jako treba Santosy jsou v podstate podobny koncept (hranate, svetly cifr, cisla)
bandicoot Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 takove echt pilotky jako treba Santosy jsou v podstate podobny konceptJe radost tady debatovat, když někdo ví, že Santos není šmuk, ale pilotky.
honza71 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 (upraveno) My dva si rozumime To je fajn, ze si notujete.Santos jsem uz 2x temer koupil Jinak me neprekvapuje, ze si tady umime adargumentovat cokoliv, jen abychom si obhajili sve "docasne" presvedceni o cemkoliv Ja Reverso zeru, pribeh znam, sam jsem jedny mel, ale za univerzaly bych je proste neprohlasil. Upraveno 10. září 2019 uživatelem honza71
sibirnaya Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Po delsi dobe na ne prisla rada. Ty kolecka me bavej.
Doporučené příspěvky