Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

A jede se ven. Včera na Housce. Lidí moc nebylo, ale s rouškama pomálu. Byli jsme spíš výjimkou. Lidi, neblbněte a vydržte to ještě. Pro nás brejlatý to je ještě horší a máme je.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsme se vrátili s rodinou z výletu a to je hrozný, kolik je venku lidí. Vůbec nedodržujou zákaz vycházení!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

Apeluju na to co jsem psal. Do přírody můžeš, když dodrzíš určité podmínky. A na to apeluju. Nejsi Ty jeden z nich, že ses hned tak ozval?

nenene :), ja se lidem vyhejbam co to de, bez hadru na ksichte beham za soumraku po lese se srnkama :). jen mi nektery opatreni prijdou na hlavu..

Odkaz ke komentáři

nenene :), ja se ...

Tak v tom případě jsi správný a zodpovědný chlap (nemyslím to ironicky). Mně některý taky, ale roušky mezi ně nepatří. Taky doufám, že to brzy skončí, protože v práci je to k nevydržení. Ať jen neblábolim, pridám co mám na ruce 

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...