instant Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 povinny cvik: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mb.widget http://www.youtube.com/watch?v=j2rN2GkxEaU
organic Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 watchadooDneska ráno mi chlapi dáváte. Řežu se tu od jednoho tématu k druhému. Já bych na Montany dal kosmonautské velcro z moonwatch.
misoo Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Vyzkoušej si IWC BP a pak si povíme jo.no a to je presne to, co sa mi na tych (inak genialnych) hodinkach nepaci ... dle chuti kazdeho soudruha
African Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Po měsící nošení plasťáků jsem se konečně vrátil k pořádné hodinařině Dnes sice quartz, ale zítra budu opět měnit, teď po silných abstinenčních příznacích to bude lítat jak ponožky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 ...tunning korunkou dokončen...zítra se bude přezouvat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Red Dwarf Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Střídavě toto s nezlomeným tahem ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Tak ty Montany, to je pro mě silná nostalgie. Táta mi podobné asi před 30 roky koupil od Vietnamců a byl jsem na ně tehdy strašně hrdý. Bohužel už zmizeli v propadlišti dějin. Tak díky za pěknou vzpomínku :-)
bandicoot Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Stále kvoká, stále kvoká... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Střídavě toto s nezlomeným tahem ;o) su bozske Tak ty Montany, to je pro mě silná nostalgie. Táta mi podobné asi před 30 roky koupil od Vietnamců a byl jsem na ně tehdy strašně hrdý. Bohužel už zmizeli v propadlišti dějin. Tak díky za pěknou vzpomínku :-)vidim ze niesom sam
Ohm-Aztec Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 K tomuhle prckovi by se hodily spíš primky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Dnes na gumě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Dnes na gumě Jaký z nich máš pocit? Za rozepsání budu rád. Nechystá někdy B tento model inovovat?
andiem Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Dnes opet Speedy :-) Sent from my LT26i using Tapatalk 2
mmako Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Z okna kanceláře koukám na nějaký hrad (vypadá trošku jako stolička vzhůru nohama) a vedle něj něco svítí...
brownwld Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Výborná fotka, ale halvně ty BP , kterých na fóru moc není :/
Frantik Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Jaký z nich máš pocit? Za rozepsání budu rád. Nechystá někdy B tento model inovovat?Myslim, ze inovace nebude. Nicmene tento model Becek je uzasnej. Ja je mam uz podruhe a jsem z nich nadsenej. Mam rad hodinky, ktery jsou zvlastni, jiny, trochu exoti. A tohle to splnuje. I funkcne me bavi ty displeje s chronem, datem, budik, odpocet, apod. Jsou lehoucky diky titanu a vypadaj super na tahu i kaucuku. A byvi me i ty anteny, dvakrat denne kazdymu popisuju, na co to vlastne je :-)Ale to hlavni je ten pocit mit na ruce neco, co bylo vymysleno, aby v pripade mouze mohlo prilovat pomoc. Je jedno, nakolik je to ucinne, ale dulezity je, ze to funguje a bylo jiz realne vyuzito - jsou realen pribehy lidi, kterym ta antena zachranila zivot. No takze tak. Chce to si je dat na ruku a zkusit ten pocit.
PhoeniX Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Myslim, ze inovace nebude. Nicmene tento model Becek je uzasnej. Ja je mam uz podruhe a jsem z nich nadsenej. Mam rad hodinky, ktery jsou zvlastni, jiny, trochu exoti. A tohle to splnuje. I funkcne me bavi ty displeje s chronem, datem, budik, odpocet, apod. Jsou lehoucky diky titanu a vypadaj super na tahu i kaucuku. A byvi me i ty anteny, dvakrat denne kazdymu popisuju, na co to vlastne je :-)Ale to hlavni je ten pocit mit na ruce neco, co bylo vymysleno, aby v pripade mouze mohlo prilovat pomoc. Je jedno, nakolik je to ucinne, ale dulezity je, ze to funguje a bylo jiz realne vyuzito - jsou realen pribehy lidi, kterym ta antena zachranila zivot. No takze tak. Chce to si je dat na ruku a zkusit ten pocit.Díky. Ještě na okraj zmíním, že jsem na toto téma právě četl článek o postupném opouštění záchranných služeb frekvenci uvedenou na číselníku a B na to chtělo reagovat přepracováním modelu.
Frantik Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Díky. Ještě na okraj zmíním, že jsem na toto téma právě četl článek o postupném opouštění záchranných služeb frekvenci uvedenou na číselníku a B na to chtělo reagovat přepracováním modelu.Tohle tema je docela dobre popsano v mem vlakne v chlubici sekci, vcetne famoznich detailnich info od mistra Petra_P
gas Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Dnes ty s dirama, jsou zuzove Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky