jane Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Krásný, vezmeš je na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Karle dobrý, gratuluju. Byl bych asi podělanej je nosit. Víc by jim seknul parádní řemen. Ten tah mi k tomu nějak nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Krásný, vezmeš je na sraz? Někdy třeba Karle dobrý, gratuluju. Byl bych asi podělanej je nosit. Víc by jim seknul parádní řemen. Ten tah mi k tomu nějak nejde. Řemen samozřejmě k nim mám. Tah mě přijde lepší k džínům . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 ... a je to venku. Jsou to Jégry .gustav by záviděl. no ne že já ne, jsou moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 dřina v kanclu a LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Je to tak. Máme radost . jsou krásné koukal jsem na a jde hýbyt pouze hodinovou ručičkou (asi kvůli rychlejšímu seřízení datumu), v tom případě máš špatně nastavenou 24hod ručičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Také z nich mám radost ...aneb, můj vstup do světa R. A už plánuju další.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 máš špatně nastavenou 24hod ručičkuto není jen 24h, to je GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 jsou krásné koukal jsem na a jde hýbyt pouze hodinovou ručičkou (asi kvůli rychlejšímu seřízení datumu), v tom případě máš špatně nastavenou 24hod ručičku 24 hodinová ručka je GMT a je na ní jiná časová zóna (New York City). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 24 hodinová ručka je GMT a je na ní jiná časová zóna (New York City). aha, tak děkuji za objasnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 jsou krásné koukal jsem na a jde hýbyt pouze hodinovou ručičkou (asi kvůli rychlejšímu seřízení datumu), v tom případě máš špatně nastavenou 24hod ručičku Ten pohyb pouze hodinovou ručičkou je luxusní záležitost, mám to i na GMT Omegách, takže můžu potvrdit Je to dobrý hlavně při cestování v jinech pásmech, kdy si při změně času nerozhodíš přesnost hodinek" Jinak se mi moc líbí komplikace datumovky, aby nepřekážela pohledu na turbo, jsou to kluci šikovný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 ty vole Karle, ja teda cumim - klobouk dolu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Je to tak. Máme radost . hmmmm...no na víc se asi nezmůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Je to tak. Máme radost . Už jsem je chválil na Facebooku, ale tohle jednou nestačí... PROSTĚ BOMBA, PECKA ŽRÁDLO, Karle Si tu až přijdu trapně s těma potápkama... Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Karle, máš můj respekt ... Gratuluji. Kdy bude pořádná fotogalerie ? Respektive v kolik hodin .... ? Přeci nás nenecháš čekat do zítřka ...... To volfda: to je taky velká paráda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Karle, máš můj respekt ... Gratuluji. Kdy bude pořádná fotogalerie ? Respektive v kolik hodin .... ? Přeci nás nenecháš čekat do zítřka ...... To volfda: to je taky velká paráda ... Na fotky budu potřebovat trochu času, ale určitě bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Ty bláho, obrovská nádhera Karle, moc gratuluju! Dneska už tady budeme všichni jen ve tvém stínu, ale já mám dnes takovou radost, asi jako ty, protože jsem si ještě letos v lednu, kdy jsem tady začal pořádně chodit vůbec nemyslel, že bych mohl mít někdy tak super hodinky a přeci jen, povedlo se. Ještě jednou dík sibiřovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Ty bláho, obrovská nádhera Karle, moc gratuluju! Dneska už tady budeme všichni jen ve tvém stínu, ale já mám dnes takovou radost, asi jako ty, protože jsem si ještě letos v lednu, kdy jsem tady začal pořádně chodit vůbec nemyslel, že bych mohl mít někdy tak super hodinky a přeci jen, povedlo se. Ještě jednou dík sibiřovi... Tak gratuluju, pěkný suby. Vítej v R klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Opět:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky