Z. Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Fakt povedená fotka!Díky! Povedené jsou ale hlavně ty hodinky. Do košile úplně ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Moje pracovní: MeisterSinger PangaeaKrásná fotka Zdeňku!...A je fajn tě pozorovat, jak jsi pořád nažehlenej a upravenej. Jen tak dále! Ať nejsem off, tak 268 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Na ruce jsou nakonec Jegry. Přece jen jsem neodolal kouzlu radování se z nových hodinek.Opožděná gratulace! Prosím o zdokumentování přeskoku turba v půlce měsíce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Dneska ve skole az do ctvrt na 10 :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Mě fascinuje jak z půlky zrcátka poznáte značku auta... Nie zrkadlo ale obloženie dverí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Krásná fotka Zdeňku!...A je fajn tě pozorovat, jak jsi pořád nažehlenej a upravenej. Jen tak dále! Ať nejsem off, tak 268 Neviem čo mám napísať..Len tolko, že DOKONALÉ!! Moje ferrari ronia slzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Dneska ve skole az do ctvrt na 10 :-/ Teda tady je nekdo hrdej na VSE, jenom to netreba prehanet :-) Jinak hodinky jsou bozi, moc pekne. Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem mmcmxcix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Dneska ve skole az do ctvrt na 10 :-/ prvák, mikro? :-) Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Dneska ve skole az do ctvrt na 10 :-/ nezavidim tu skolu, tiez som si nou presiel - ale hodinky som take paradne nemal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Teda tady je nekdo hrdej na VSE, jenom to netreba prehanet :-) Jinak hodinky jsou bozi, moc pekne. Na skolu nijak extra pysny nejsem, ale bavi me a myslim si, ze neni uplna spatna. Jinak samozrejme to prehanet nechci, spis jsem totalne vodvarenej z tech hodinek a fotim je s tim, co mam po ruce, ted to je sesit z mikra. prvák, mikro? :-) Prvak na magisterskym, pokrocily mikro - uvod do duality spotrebitele (marshallovske, hicksovy poptavky a jejich pouziti ve vydajovych a neprimych uzitkovych funkcich). Edit: vsechno je jedna velka derivace :-D nezavidim tu skolu, tiez som si nou presiel - ale hodinky som take paradne nemal skola me bavi a diky za pochvalu! Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Na skolu nijak extra pysny nejsem, ale bavi me a myslim si, ze neni uplna spatna. Jinak samozrejme to prehanet nechci, spis jsem totalne vodvarenej z tech hodinek a fotim je s tim, co mam po ruce, ted to je sesit z mikra. Prvak na magisterskym, pokrocily mikro - uvod do duality spotrebitele (marshallovske, hicksovy poptavky a jejich pouziti ve vydajovych a neprimych uzitkovych funkcich). Edit: vsechno je jedna velka derivace :-D skola me bavi a diky za pochvalu! Já jen nechápu, proč lidi tahají do ekonomie matiku Edit: hodinky Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 ..celý den na cestách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 furo: Kdepak, Seika ti sednou daleko líp a jsou taky pěknější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 ..celý den na cestách.. Sháníš Rolády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 furo: Kdepak, Seika ti sednou daleko líp a jsou taky pěknější too big, right? asi máš pravdu, ale skúsiť som ich musel, sú perfektné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Sháníš Rolády? ..rolád je všude dost..ale je potřeba i něco vydělat..ne jen utrácet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Sháníš Rolády? Jen tak dál do něj. Masírka musí bejt Nevydrží a opět podlehne, vždyť je náš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Jen tak dál do něj. Masírka musí bejt Nevydrží a opět podlehne, vždyť je náš ..no jo..ale dnes jsem na cestách potkal...fakt pěkné béčka..udržel jsem se a nepodlehl..ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 ..no jo..ale dnes jsem na cestách potkal...fakt pěkné béčka..udržel jsem se a nepodlehl..ale.. béčkám většinou také nepodlehnu ....u déček si však nejsem jistý ničím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky