bandicoot Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Gratuluju Romane jednicko. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 ... dóóst dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tvl, to je čísel na jednom cifru! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 aaaa, kashi ! to moze byt kashi je nejlepší nedávno měli v krámu ceduli, že je doprodávají a už je nebudou brát, tak jsem ze strachu koupil všechny co měli v regálu Chronobundus je k nezastavení Gratuluju, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak gratuluji Románku! Doufám, že tyhle Sinny ti už chvilku vydrží....Já donáším 312...už se jim krátí čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) děkuju všem, taky doufám, že se tahle dvojička spolu dožije třeba jednoročního výročí, což se zatím žádnému kombu nepovedlo. Rok mi vydržely jen inženýry a opéčka, ale jednou to musí přijít i v deblu. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Nový Jankoxxx nato strap. vyzera to lepsie ako som si myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Dneska na zdravotní procházce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Si nedáš pokoj :-)živě tě vidím, jak to fotíš na wc a máš pootevřený dveře do chodby :-)))) dík..neéé..to vzniklo normálně v obýváku.. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Když jsou tu dneska tak pěkné SINN tak taky jednu vložím.Romane ty techniky se mi začínají líbit,jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Moc pěkný, myslí, že dobrá volba, a krásných 44mmgratulace:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Roman I.-ty sou fakt perfektní 312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Výborné. Ať dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Tak dnes s touhle klasikou... Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Edit: děkuju všem, taky doufám, že se tahle dvojička spolu dožije třeba jednoročního výročí, což se zatím žádnému kombu nepovedlo. Rok mi vydržely jen inženýry a opéčka, ale jednou to musí přijít i v deblu. Romane, ty druhé Sinn (vpravo) jsou co zač prosím? Vypadají skvěle! Edit 2: tak už jsem si je našel na chronoshopu...parádní kousek... Já při pátku diverzky (od slova diverzovat) Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Edit: Romane, ty druhé Sinn (vpravo) jsou co zač prosím? Vypadají skvěle! Já při pátku diverzky (od slova diverzovat) tyhle fešandy to jsou, Ondro Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 tyhle fešandy to jsou, Ondro jj, já jak byl rozespalej, tak mě nenapadlo mrknout do centrálního registru...dávám si je na wishlist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Vcera na ceste do Trencina.. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Už delší dobu Béčka, holky né a né se mě pustit Říkám, hele, musím to trochu střídat, ostatní leží ve skříni a je jim smutno, velké B né a né to pochopit, to je krach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky