petr4612 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Pokud se jedná o starší stavebnice např. z 90tych let, tak je Lego už nemusí mít k dispozici. Doporučuji pak k nákupu dílků (případně i setu) také Bricklink. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Ma muj zivot jeste vubec nejaky smysl??? Dam ji to ve ctvrtek, jeste jdeme pak na veceri a pozdni sano. V patek u obou zaslouzena slabost…a v sobotu stoji ta mala mrcha slozena na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 26. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Jo jo, ženská má příští týden narozeniny a jelikož tuhlectu pohádku s těma mečema má ráda, tak už tady na ní čeká Alzákův ošklivější bratranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 (upraveno) Chystal jsem se nafotit můj Galaxy Explorer. Děti měli dovoleno si s ním hrát pod mým dozorem. Vše ok. Odejdu na 5 minut z místnosti. Výsledkem je Galaxy Explorer na podlaze. Asi ho budu muset komplet rozebrat a začít ho stavět úplně znova. Padouši. A to mě mrňouskové předtím přemluvili a dostali do své výhradní péče loď Iron Mana a Lego Creator space shuttle 3 v 1. Upraveno 27. února 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Momentálně ujíždím na podařeném fan-made filmu, který kombinuje nejelpší pasáže ze sci-fi filmů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Moje mini sbírka kombinující dvě mé vášně - kosmonautiku a formule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 @Jarmom: Nádhera. Ten raketoplán mám v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 1 minutou, safi napsal: @Jarmom: Nádhera. Ten raketoplán mám v plánu Ten je fakt super. Ten Hubblův teleskop se dá schovat do něj, nebo může být i připojený na rameno z nákladového prostoru. Plus raketoplán má vystřelovací podvozek, pohyblivé směrovky, prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 (upraveno) Přesně. A zároveň působí dostatečně robustně, aby si s ním mohli hrát pod dozorem i děti. Upraveno 5. března 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 před 5 minutami, safi napsal: Přesně. A zároveň působí dostatečně robustně, aby si s ním mohli hrát pod dozorem i děti. Potvrzuji. A dokonce se jim i podařilo ho nerozmlátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Formule mně sice nezajímají, ale tahle se mně z nějakýho divnýho důvodu fakt líbila, že jsem ji prostě musel mít. Stavba mě teprve čeká. Už nějakou dobu přemýšlím nad Land Roverem a jak na to tady tak koukám, tak ten raketoplán asi taky budu nutně potřebovat A to jsem si nedávno říkal, že už žádný další lego kupovat nebudu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 před 13 hodinami, Radik napsal: Formule mně sice nezajímají, ale tahle se mně z nějakýho divnýho důvodu fakt líbila, že jsem ji prostě musel mít. Stavba mě teprve čeká. Už nějakou dobu přemýšlím nad Land Roverem a jak na to tady tak koukám, tak ten raketoplán asi taky budu nutně potřebovat A to jsem si nedávno říkal, že už žádný další lego kupovat nebudu! Taky jsem si říkal, že už žádné další LEGO nepotřebuju, ale nedávno šly drby, že ještě letos mají vydat nějaký set s některým, z marsovských vozítek. Pokud ano, tak ten budu muset mít, potřebuji tu svou kosmonautickou sbírku kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 před 1 hodinou, Jarmom napsal: Taky jsem si říkal, že už žádné další LEGO nepotřebuju, ale nedávno šly drby, že ještě letos mají vydat nějaký set s některým, z marsovských vozítek. Pokud ano, tak ten budu muset mít, potřebuji tu svou kosmonautickou sbírku kompletní. Díky za info.... tak to určitě musím mít .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 8. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Ještě ruce a Yoda bude hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Pobavil :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Brrr... Alzák... moje nejhorší noční můra.. Ale jinak nápad super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Drzte palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 A kruci...Must have Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Wow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Tohle je fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se